Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορεί να μιλά για τουρισμό ο Μητσοτάκης που κάνει long weekend στο Λονδίνο

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορεί να μιλά για τουρισμό ο Μητσοτάκης που κάνει long weekend στο Λονδίνο Facebook Twitter
3

Σκληρή απάντηση στις πηγές της ΝΔ έδωσαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το σχόλιο από το περιβάλλον της Πειραιώς για τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή πορεία του Πολυτεχνείου. 

«Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχόλιο της ΝΔ που χαρακτήρισε «τουρίστα στις διαδηλώσεις τον Αλέξη Τσίπρα».

Με τον τρόπο αυτό η Κουμουνδούρου σχολίασε το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Λονδίνο, όπου παρακολούθησε μεταξύ άλλων τον χθεσινό ημιτελικό ATP Finals: «Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας. Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού».

  

Το σχόλιο των κύκλων της ΝΔ που πυροδότησε την αντίδραση

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα», σχολίασαν νωρίτερα χαρακτηριστικά πηγές της Πειραιώς.

Είναι η πρώτη φορά που πρώην πρωθυπουργός κατέβηκε σε πορεία για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στο πλευρό άλλων βουλευτών και στελεχών του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Βρούτσης, ο Πάνος Σκουρλέτης και η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ασέβεια και από τα δύο κόμματα και από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς.Για τον μέν Τσίπρα για το ύφος αφενός που είχε (το χαρακτηρίζω επιεικώς "ωραία λιακάδα, πάμε στου Άδωνι για καφέ") και αφετέρου αν ισχύει ότι δεν συνέχισε μετά την Β. Σοφίας.Για δε τον Μητσοτάκη, αν ισχύει ότι μια τέτοια μέρα πήγε στο Λονδίνο αποκλειστικά για long weekend.Δυστυχώς, αυτό είναι το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού της χώρας και το πρότυπο που προβάλλουν στις μελλοντικές γενιές για τέτοια συμβολικά γεγονότα..