Παυλόπουλος: «Οι δημοκρατικές δυνάμεις δίνουν τη μάχη από κοινού για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη»

Παυλόπουλος: «Οι δημοκρατικές δυνάμεις δίνουν τη μάχη από κοινού για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη» Facebook Twitter
Ο Προκόπης Παυλόπουλος σήμερα. (Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC)
0

Διπλό μήνυμα τόσο για την προσπάθεια που καταβάλλει η συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας για την παραμονή στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη αλλά και για την επίλυση του Κυπριακού έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη συνάντησή του σήμερα το μεσημέρι, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιαννάκη Ομήρου στο Προεδρικό Μέγαρο.


"Στην Ελλάδα, αυτές τις κρίσιμες ώρες, δίνουμε μια μάχη και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών δυνάμεων τη δίνει από κοινού", διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, και πρόσθεσε ότι "παρά τις επιμέρους διαφορές που μπορεί να υπάρχουν, ο αγώνας είναι κοινός για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη".


Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ύστερα από την πικρή εμπειρία των Μνημονίων, που την έζησαν και οι δυο λαοί, η Ευρώπη και η Ευρωζώνη θα αποκτήσουν τους μηχανισμούς εκείνους που θα τους επιτρέψουν στο μέλλον τις κρίσεις να τις αντιμετωπίζουν πολύ καλύτερα και πολύ πιο αποτελεσματικά. "

Διότι ειναι δυνατόν να αντιμετωπίζουν τέτοιες κρίσεις, που δυστυχώς θα υπάρχουν και στο μέλλον, υπό όρους που ανταποκρίνονται στις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες" σημείωσε ο κ.Παυλόπουλος και πρόσθεσε "δηλαδή, υπό όρους που και σεβόμαστε την πλήρη λειτουργία της ελεύθερης οικονομίας της αγοράς και του υγιούς ανταγωνσμού, αλλά με βάση προγράμματα, τα οποία εξασφαλίζουν την βιώσιμη ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και το κοινωνικό κράτος δικαίου, που αποτελεί βασικό πυλώνα της ευρωπαϊκής δημοκρατίας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ