Ο Τσίπρας συνάντησε στο Μαξίμου κατοίκους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά

Ο Τσίπρας συνάντησε στο Μαξίμου κατοίκους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά Facebook Twitter
3

Με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά, που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, συναντήθηκε στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter πως η συνάντηση διήρκησε περίπου τρεις ώρες και ήταν «πολύ εποικοδομητική».

«Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter.


Στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Σημειώνεται πως η συνάντηση στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι, όπου πήγε χωρίς να ειδοποιηθούν τα μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως αύριο, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό  στις 11:30, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Θα συμμετάσχουν ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο υπουργός Υποδομών, η περιφερειάρχης Αττικής, οι δασάρχες Αττικής, οι γενικοί διευθυντές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, οι αρμόδιοι γενικοί γραμματείς και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την σύσκεψη ο Αλέξης Τσίπρας θα προβεί σε δηλώσεις.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM