Ο Τσίπρας συνάντησε στο Μαξίμου κατοίκους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά

Ο Τσίπρας συνάντησε στο Μαξίμου κατοίκους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά Facebook Twitter
3

Με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά, που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, συναντήθηκε στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter πως η συνάντηση διήρκησε περίπου τρεις ώρες και ήταν «πολύ εποικοδομητική».

«Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter.


Στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Σημειώνεται πως η συνάντηση στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι, όπου πήγε χωρίς να ειδοποιηθούν τα μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως αύριο, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό  στις 11:30, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Θα συμμετάσχουν ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο υπουργός Υποδομών, η περιφερειάρχης Αττικής, οι δασάρχες Αττικής, οι γενικοί διευθυντές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, οι αρμόδιοι γενικοί γραμματείς και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την σύσκεψη ο Αλέξης Τσίπρας θα προβεί σε δηλώσεις.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ο Κασσελάκης πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ για αναδόμηση αλλά έφερε αποδόμηση»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ο Κασσελάκης πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ για αναδόμηση, αλλά έφερε αποδόμηση»

Ως την «πιο τυχερή κυβέρνηση του τελευταίου μισού αιώνα» σε επίπεδο δημοσιονομικό χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο καθηγητής και πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σημίτη, Νίκος Χριστοδουλάκης, μιλώντας στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ