Ο Σαμαράς εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση

Ο Σαμαράς εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Facebook Twitter
SOOC
6

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός ουσιαστικά στην πρώτη δημόσια παρέμβασή του από τότε που αποχώρησε από την ηγεσία της ΝΔ, σε ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στην Καλαμάτα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση επικίνδυνη για τον τόπο επισημαίνοντας πως απέτυχε σε όλα και τον Αλέξη Τσίπρα «αδίστακτο» και «ανεύθυνο».

Ο κ. Σαμαράς υπεραμύνθηκε των πολιτικών του ως πρωθυπουργού και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική της στο προσφυγικό και την οικονομία. "Παρέδωσα κράτος και εκείνοι το κατάντησαν ένα απέραντο hot spot!"είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα φρόντισε να δηλώσει παρών στον αγώνα που δίνει η ΝΔ και η χώρα.6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Και λίγα είπε για τον μέγα λαϊκιστή-λαοπλάνο Τσίπρα. Βέβαια ο πραγματικά υπαίτιος της ιστορίας είναι ο Ελληνάρας ψηφοφόρος που ψηφίζει με το συναίσθημα και όχι την λογική. Ωραία λόγια και υποσχέσεις να ακούμε και έχει ο θεός ...
Η κυβέρνησή του υπήρξε καλή μόνο συγκρινόμενη με την τωρινή! Ούτε τη συμφωνία έκλεισε στην ώρα της, ούτε πολιτικές πρωτοβουλίες πήρε να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αντίθετα αναλώθηκε σε μια δεξιά ρητορική βαρέως τύπου που δεν άφηνε περιθώρια στον κεντρώο ψηφοφόρο. Για να μην πάμε πιο πίσω στα Ζάππεια. Έχει τεράστιες ευθύνες.
Είχε και τους αγανακτησμένους όμως στο κεφάλι του. Τους ναζί που ανέβαιναν δημοσκοπικά κάθε μέρα με ξέπλυμα των καναλιών, το λαϊκιστή Τσίπρα που κάθε μέρα υπόσχονταν Γη της επαγγελίας σε οποιονδίποτε, την αναγκαστική συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ που έστρεψε τον κόσμο στα άκρα, καθώς το δημοκρατικό τόξο απαξιώθηκε ταυτόχρονα. Τον Φώτη τον κουβέλη, ένα καθαρό "αριστερό" τίποτα που για την ΕΡΤ έριξε την τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας στα σκουπίδια. Τους δανειστές που καθηστερούσαν επίτηδες την αξιολόγηση καθώς τον είχαν ξεγράψει.. Τον Αλέξη τον Ανωφελή, ποιος ακριβώς τον ενοχλεί; Όλοι τον στηριξαν, ακομα και οι ναζί για να ρίξει την κυβέρνηση!