Το έλλειμμα σχεδιασμού και ουσιαστικής πρότασης για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεξέλεγκτης εισόδου στη χώρα μεταναστών και προσφύγων, υπογράμμισε μιλώντας στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης.
Ο περιφερειάρχης τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών ότι: «δεν θα δεχθούμε ντιρεκτίβες του υπουργού, του οποίου δεν είμαστε υπάλληλοι, χωρίς προηγούμενη ξεκάθαρη γνώση και χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις».
Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε και για την εγκληματικότητα στην Πελοπόννησο, σημειώνοντας ότι «η ποιότητα ζωής σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών, όπως επίσης με το επίπεδο εκπομπής του αισθήματος αυτού, αποτελώντας ταυτόχρονα απαραίτητη συνθήκη για την ανάπτυξη στρατηγικών πολιτικών».
Πολιτική /
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εναντίον του Χρυσοχοΐδη
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Ιράν: Πώς η παρατεταμένη ανάπτυξη «λυγίζει» τους ναύτες των ΗΠΑ στο USS Gerald R. Ford
Έρικ Ντέιν: Η Χέιλι Μπίμπερ δώρισε 25.000 δολάρια στην οικογένειά του
ΗΠΑ: Ποιος ήταν ο άνδρας που προσπάθησε να εισέλθει στην κατοικία του Τραμπ
Bafta Film Awards 2026: Το «Μία Μάχη Μετά την Άλλη» μεγάλη νικήτρια της βραδιάς με 6 βραβεία
Καθαρά Δευτέρα: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ και λαϊκές σήμερα - Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτή η Βαρβάκειος
σχόλια