«Ήμουν με τη μάνικα στο χέρι» απαντά ο Χρυσοχοΐδης στον ΣΥΡΙΖΑ για το «εξαφανισμένος»:

Ο Χρυσοχοΐδης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για το «εξαφανισμένος»: «Ήμουν με τη μάνικα στο χέρι» Facebook Twitter
0

«Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών», δήλωσε  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που ερωτά «αν συνεχίζει ο υπουργός να επιτελεί τα καθήκοντά του» σημειώνοντας ότι «είναι εξαφανισμένος».

Με ανακοίνωσή του ο κ. Χρυσοχοΐδης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ πως στην Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα ήταν με τη μάνικα στο χέρι. «Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι» ανέφερε. «Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών» κατέληξε.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος»

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από την οποία επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κατηγορώντας τον ότι ευθύνες ότι όλο το διάστημα των κρίσιμων πυρκαγιών ήταν εξαφανισμένος. 

«Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος» ανέφερε συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ρωτώντας «αν συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντα του» και «αν συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού».

«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο», συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος».

«Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;», σημείωσε, για να τονίσει πως «το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο...».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM