Νέα επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση με αφορμή δημοσιεύματα για τη Novartis

Νέα επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση με αφορμή δημοσιεύματα για τη Novartis Facebook Twitter
SOOC
0

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω συνεργατών του, με αφορμή νέα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τη υπόθεση της Novartis.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τονίζουν πως «η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι» καθώς, όπως λένε, προσπαθούν «μάταια» να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με «φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και ατέλειωτη λάσπη».

Σε δήλωσή τους για τις δήθεν, όπως λένε, νέες συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis κάνουν λόγο για «παραλήρημα». 

Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιρειών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τέως πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυση, εξηγούν ξεκαθαρίζοντας πως η φημολογούμενη συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ.

Όπως προσθέτουν, έτσι διαψεύδεται η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της Novartis.

«Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την "Αυγή" της εποχής (2/3/2013), καθώς οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά», επισημαίνουν, ενώ σε σχέση με το σημείωμα που αναφέρει κάποιον "Samara", μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, δηλώνουν πως η κυβέρνηση εκτίθεται καθώς το πρόσωπο αυτό δεν είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα οι ίδιοι συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού καταγγέλλουν πως ο Αλέξης Τσίπρας ενέκρινε αίτημα της εταιρείας για να της παραχωρηθεί το ιστορικό παλάτι της Ρόδου για ένα δείπνο.

«Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το "μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους" είναι η υπόθεση Novartis. Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, εγκρίνει το αίτημα της Novartis και παραχωρεί το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση πολυτελούς δείπνου της εταιρίας; Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017. Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές! Θα τούς πάμε μέχρι τέλους» καταλήγει η δήλωση των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ