ΝΔ κατά Ανδρουλάκη: Επιβεβαιώνει αυτό που σκέφτονται πολίτες «Ψηφίζοντάς τον, προκύπτει Τσίπρας»

Σημαίες στα γραφεία της ΝΔ Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Νίκος Ανδρουλάκης «πρέπει να κατανοήσει ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης», αναφέρει η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, για το ζήτημα της παρακολούθησης του τηλεφώνου του. 

«Με το να επιμένει μονοθεματικά να μιλά για το θέμα αυτό ταυτιζόμενος απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει Τσίπρας», επισημαίνει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

«Κάποια στιγμή θα πρέπει ο κ. Ανδρουλάκης να κατανοήσει πως η υπόθεση που τον αφορά έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης και ότι στις δημοκρατίες αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται θεσμικά, όπως κινήθηκε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση, μέσω των προβλεπόμενων κοινοβουλευτικών διαδικασιών», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση. 

«Δεν ήθελε η ΕΥΠ μόνο να ακούει. Ήθελε να καταγράφουν κιόλας. Ήθελαν να καταγράφουν και την προσωπική μου ζωή. Αυτό λέγεται απόπειρα παγίδευσης για εκβιασμό. Δεν θα επιτρέψω να θεωρηθεί κανονικότητα αυτή η παρακμή της φιλελεύθερης δημοκρατίας», δήλωσε μεταξύ ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3. 

«Έστω ότι δεν το έχει η ΕΥΠ το Predator. Δεν πρέπει να βρουν ποιος το έχει στην Ελλάδα, και ποιος συγχρονίζεται με την ΕΥΠ; Ή είναι η ΕΥΠ. Ή είναι κάποιος μέσα από την ΕΥΠ που τους δίνει πληροφορίες, που συγχρονίζεται με το Predator διότι οι ημερομηνίες είναι συναφείς», ανέφερε σε άλλο σημείο. 

Ερωτηθείς γιατί δεν ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις της κυβέρνησης να ενημερωθεί για την υπόθεση, απάντησε ότι μέχρι στιγμής δεν το έχει καλέσει καμία αρμόδια υπηρεσία για να τον ενημερώσει επισήμως. 

«Το μόνο που δέχτηκα ήταν ένα μήνυμα στο κινητό μου, πριν αποπεμφθεί ο διοικητής της ΕΥΠ, είχε παραιτηθεί το πρωί ο Γρηγόρης Δημητριάδης (...) και ενδιαμέσως των δύο γεγονότων μου στέλνει ένα μήνυμα ο κ. Γεραπετρίτης που μου έλεγε "κύριε πρόεδρε, αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου". Μετά και την παραίτηση του κ. Δημητριάδη πήρα τους δικηγόρους μου και λέω όποια ενημέρωση θέλουμε να έχουμε θα είναι επίσημη. Ο άνθρωπος που με κάλεσε για να ενημερώσει, δήλωσε μετά στον ΣΚΑΪ ότι δεν ξέρει τίποτα», είπε ακόμη ο κ. Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στον κ. Γεραπετρίτη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM