ΝΔ κατά Ανδρουλάκη: Επιβεβαιώνει αυτό που σκέφτονται πολίτες «Ψηφίζοντάς τον, προκύπτει Τσίπρας»

Σημαίες στα γραφεία της ΝΔ Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Νίκος Ανδρουλάκης «πρέπει να κατανοήσει ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης», αναφέρει η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, για το ζήτημα της παρακολούθησης του τηλεφώνου του. 

«Με το να επιμένει μονοθεματικά να μιλά για το θέμα αυτό ταυτιζόμενος απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει Τσίπρας», επισημαίνει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

«Κάποια στιγμή θα πρέπει ο κ. Ανδρουλάκης να κατανοήσει πως η υπόθεση που τον αφορά έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης και ότι στις δημοκρατίες αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται θεσμικά, όπως κινήθηκε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση, μέσω των προβλεπόμενων κοινοβουλευτικών διαδικασιών», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση. 

«Δεν ήθελε η ΕΥΠ μόνο να ακούει. Ήθελε να καταγράφουν κιόλας. Ήθελαν να καταγράφουν και την προσωπική μου ζωή. Αυτό λέγεται απόπειρα παγίδευσης για εκβιασμό. Δεν θα επιτρέψω να θεωρηθεί κανονικότητα αυτή η παρακμή της φιλελεύθερης δημοκρατίας», δήλωσε μεταξύ ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3. 

«Έστω ότι δεν το έχει η ΕΥΠ το Predator. Δεν πρέπει να βρουν ποιος το έχει στην Ελλάδα, και ποιος συγχρονίζεται με την ΕΥΠ; Ή είναι η ΕΥΠ. Ή είναι κάποιος μέσα από την ΕΥΠ που τους δίνει πληροφορίες, που συγχρονίζεται με το Predator διότι οι ημερομηνίες είναι συναφείς», ανέφερε σε άλλο σημείο. 

Ερωτηθείς γιατί δεν ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις της κυβέρνησης να ενημερωθεί για την υπόθεση, απάντησε ότι μέχρι στιγμής δεν το έχει καλέσει καμία αρμόδια υπηρεσία για να τον ενημερώσει επισήμως. 

«Το μόνο που δέχτηκα ήταν ένα μήνυμα στο κινητό μου, πριν αποπεμφθεί ο διοικητής της ΕΥΠ, είχε παραιτηθεί το πρωί ο Γρηγόρης Δημητριάδης (...) και ενδιαμέσως των δύο γεγονότων μου στέλνει ένα μήνυμα ο κ. Γεραπετρίτης που μου έλεγε "κύριε πρόεδρε, αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου". Μετά και την παραίτηση του κ. Δημητριάδη πήρα τους δικηγόρους μου και λέω όποια ενημέρωση θέλουμε να έχουμε θα είναι επίσημη. Ο άνθρωπος που με κάλεσε για να ενημερώσει, δήλωσε μετά στον ΣΚΑΪ ότι δεν ξέρει τίποτα», είπε ακόμη ο κ. Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στον κ. Γεραπετρίτη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM