ΝΔ: «Γνώριζε ο κ. Καμμένος ότι ο εκλεκτός του προμήθευε με όπλα το Ισλαμικό Κράτος;»

ΝΔ: «Γνώριζε ο κ. Καμμένος ότι ο εκλεκτός του προμήθευε με όπλα το Ισλαμικό Κράτος;» Facebook Twitter
sooc
0

Ο κ. Καμμένος δεν μπορεί πλέον να υπεκφεύγει, σημειώνει με ανακοίνωσή της η Ν.Δ., αναφέροντας ότι «σύμφωνα με ένα ακόμη δημοσίευμα στον Τύπο, σφαίρες κατασκευής της εταιρείας του λαθρέμπορου Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα της Συρίας» και χρησιμοποιήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος.


Το ερώτημα είναι πλέον «ευθύ και αμείλικτο» στον κ. Καμμένο, σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Γνώριζε ότι ο εκλεκτός του μεσάζοντας διοχέτευε με πολεμικό υλικό τους τρομοκράτες του ISIS;», ρωτά η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Στο δημοσίευμα των Παραπολιτικών αναφέρεται  ότι ερευνητές του προγράμματος iTrace που βρίσκεται υπό την εποπτεία του Συµβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το διαχειρίζεται τεχνικά η διεθνώς αναγνωρισµένη ΜΚΟ Conflict Armament Research (CAR) εντόπισαν πυρομαχικά από το εργοστάσιο του κ. Παπαδόπουλου να έχουν χρησιμοποιηθεί το 2014 στη Ράκα από δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM