«Ναι» θα ψηφίσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη στην ονομαστική καταγγέλλοντας τον Τσίπρα για τυχοδιωκτισμό

«Ναι» θα ψηφίσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη στην ονομαστική καταγγέλλοντας τον Τσίπρα για τυχοδιωκτισμό Facebook Twitter
Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ευη Χριστοφιλοπούλου. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
0

Την απόφαση να υπερψηφίσει την τροπολογία για το κοινωνικό μέρισμα στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, αποφάσισε η Δημοκρατική Συμπαράταξη, καταγγέλλοντας ωστόσο την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

«Δεν θα φοβηθούμε ούτε τον Σόιμπλε, ούτε τον Τσίπρα» δήλωσε η βουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση φορτώνει στην πλάτη των συνταξιούχων την αποτυχία της διαπραγμάτευσης. «Δεν ταυτιζόμαστε μαζί τους, να φύγουν τώρα», υπογράμμισε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ερωτηθείσα για τη στάση του κόμματός της στην περίπτωση της ονομαστικής ψηφοφορίας διευκρινίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «εμείς δεν θα κάνουμε κολοτούμπα, εάν θέλει ονομαστική να το ψηφίσουμε και να φύγει» τόνισε.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κόμματος κατήγγειλε τον πρωθυπουργό για διχαστική στάση και τυχοδιωκτισμό.

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος είπε ότι «Τσίπρας και Σόιμπλε είναι τα αδελφάκια που υπονομεύουν την Ελλάδα και την Ευρώπη»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ