Μητρόπουλος: Θα ξαναρωτήσω τον Τσίπρα αν με θέλει

Μητρόπουλος: Θα ξαναρωτήσω τον Τσίπρα αν με θέλει Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι παραμένει ο Αλέξης Μητρόπουλος παρά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Σε συνέντευξή του σήμερα στο MEGA τόνισε:

«Τις τελευταίες μέρες μίλησα τετράκις με τον πρωθυπουργό. Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην Kεντρική Eπιτροπή να του πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο, είναι απλά τα θέματα. Έντιμα.»

Ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος σε παλαιότερη υπόθεσή του για οικονομικά θέματα είπε πως έχει δικαιωθεί από τα δικαστήρια πράγμα που γνωρίζει τόσο ο Αλ.Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, όπως τόνισε, θα ερευνήσει εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό.

Ο κ. Μητρόπουλος διευκρίνισε ότι εάν ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης θα ψήφιζε θετικά, διότι όπως σημείωσε πιστεύει αυτό που του είπε ο Αλέξης Τσίπρας "ότι δεν πιστεύουμε το πρόγραμμα, δεν είναι ιδιοκτησία μας, άρα θα το πολεμήσουμε". "Η στάση μου θα είναι κριτική, υποστηρικτική, ενός ανθρώπου που με τίμησε, που νομίζω ότι κι εγώ του προσέφερα κάτι καλό. Αυτός μου έδωσε πολιτική οντότητα, απρόσμενα ψηλή γιατί είμαι ο πρώτος του βουλευτής" πρόσθεσε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια