Μητρόπουλος: Από το Σεπτέμβριο θα υπάρξουν κύματα κοινωνικής επιδείνωσης

Μητρόπουλος: Από το Σεπτέμβριο θα υπάρξουν κύματα κοινωνικής επιδείνωσης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Για «κύματα κοινωνικής επιδείνωσης» που θα έρθουν από το Σεπτέμβριο λόγω των σκληρών μέτρων που προβλέπει η συμφωνία, έκανε λόγο το πρωί στο ΜΕΓΚΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος μίλησε για αντικοινωνικά μέτρα που καμία κυβέρνηση δεν κλήθηκε να εφαρμόσει τα τελευταία 100 χρόνια.

 «Από την περήφανη διαπραγμάτευση, πήγαμε στη διαχείριση του αντικοινωνικότερου πακέτου που έχει προκύψει ποτέ» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι το θέμα είναι από εδώ και πέρα «πώς με κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις θα διαχειριστούμε αυτό το σκληρό πακέτο ενώ ταυτόχρονα θα επαναδιαπραγματευόμαστε για να αμβλύνουμε, για να περιορίσουμε τις χειρότερες πτυχές αυτού του πακέτου».

Για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Βουλής σημείωσε ότι «η κ. Κωνσταντοπούλου είναι η πιο κορυφαία επιλογή του Πρωθυπουργού», τονίζοντας ότι αν υπάρχει κάποιο ζήτημα θα πρέπει να το λύσουν μεταξύ τους.  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM