Μέχρι αύριο η απάντηση Πετσάλνικου στους Γερμανούς

Μέχρι αύριο η απάντηση Πετσάλνικου στους Γερμανούς Facebook Twitter
0

Μέχρι αύριο δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Βουλής, ότι θα έχει στείλει στο Γερμανό ομόλογο του κ.Λάμπερτ απαντητική επιστολή για τους βουλευτές με τα εμβάσματα στο εξωτερικό. Ο κ. είπε ότι μέσω της επιστολής θα εξηγεί  ότι στην Ελλάδα υπάρχει νομοθεσία που προβλέπει την ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής  αλλά και ελεγκτικοί μηχανισμοί. Σχολίασε επίσης ότι δεν διέκρινε ο ίδιος ειρωνική διάθεση εκ μέρους του κ. Λάμερτ κι ότι πρόκειται για έναν σοβαρό πολιτικό που αρκετές φορές έχει πάρει θέσεις υπέρ της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της Βουλής δεν παρέλειψε πάντως να αφήσει αιχμές κατά του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ. Νικολούδη  αφού  ούτε τον Μάϊο εστάλη το έμβασμα, ούτε σε ευρώ ήταν  τα χρήματα, ούτε αφορούσαν πολιτικό πρόσωπο. «Όταν μιλάμε θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε», είπε ο κ. Πετσάλνικος.      

Εδώ  η επιστολή Λάμπερτ για τα εμβάσματα των βουλευτών στο εξωτερικό

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM