To KKE καταγγέλλει παρεμπόδιση μελών του σε ενημέρωση νεοσυλλέκτων έξω από στρατόπεδα

To KKE καταγγέλλει παρεμπόδιση μελών του σε ενημέρωση νεοσυλλέκτων έξω από στρατόπεδα Facebook Twitter
3

«Σήμερα, έξω από στρατόπεδα σ' όλη την Ελλάδα, νέοι της ΚΝΕ και γονείς πραγματοποίησαν εξόρμηση μοιράζοντας ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους νεοσύλλεκτους και τις οικογένειές τους, με τίτλο "Καλή θητεία με ψηλά το κεφάλι". Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, έγινε προσπάθεια απ' την αστυνομία να παρεμποδιστεί αυτή η εξόρμηση, ενώ η διοίκηση του στρατοπέδου προχώρησε στην άκρως απαράδεκτη και προκλητική κίνηση να παρατάξει στρατιώτες, με σκοπό να κρατήσει σε απόσταση όσους μοίραζαν την ανακοίνωση», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.

 

«Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο αυτό γεγονός, για το οποίο υπήρξε άμεση διαμαρτυρία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα και τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσα, μετά από την οποία αποχώρησαν οι στρατιώτες και η αστυνομία», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

Το ΚΚΕ επιρρίπτει βαθύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση, υπογραμμίζει ότι «ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας η παρεμπόδιση φαντάρων να ενημερώνονται και μάλιστα έξω από τα στρατόπεδα». «Οι φαντάροι, περνώντας την πύλη δεν χάνουν τα δικαιώματά τους. Έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να διαβάζουν εφημερίδες και μέσα στα στρατόπεδα και έξω κατά τη διάρκεια της θητείας τους», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM