Κατρούγκαλος: Είμαι κομμουνιστής από τα 15 μου

Κατρούγκαλος: Είμαι κομμουνιστής από τα 15 μου Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
5

 «Είμαι κομμουνιστής από τα δεκαπέντε μου» τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΙ, τονίζοντας μάλιστα ότι παραμένει στο ίδιο μήκος κύματος και υπερασπίζεται αυτή την ιδεολογία. Ο υπουργός σημείωσε δε ότι «όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να περιμένουν αυξήσεις».

Ο κ. Κατρούγκαλος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν  μειώσεις στις συντάξεις, σημειώνοντας όμως ότι οι μειώσεις αυτές δεν ήταν «τυφλές» αλλά στο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων, έτσι ώστε το μέλλον του ασφαλιστικού να είναι βιώσιμο.

Υποστήριξε επίσης ότι ο φάκελος του ασφαλιστικού παρά τις πιέσεις δεν θα ξανανοίξει ενώ για τα εργασιακά σχολίασε ότι  «δεν συζητάμε αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά πώς θα γίνεται αυτό», σημειώνοντας παράλληλα πως οι χώρα χρειάζεται προσλήψεις και όχι απολύσεις. «Πρόκειται για ιδεοληψία του ΔΝΤ, θα περιμένουμε τι θα πει το ευρωπαϊκό δικαστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι κομμουνιστής από την ηλικία των δεκαπέντε ετών, ότι παραμένει σε αυτό το μήκος κύματος και υπερασπίζεται αυτή την ιδεολογία.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM