Η Ζανέτ Τσίπρα και ο Γιώργος Τσίπρας απόψε στην ΕΡΤ - Απαντούν στον Μητσοτάκη για τον πατέρα του πρωθυπουργού

Η Ζανέτ Τσίπρα και ο Γιώργος Τσίπρας απόψε στην ΕΡΤ - Απαντούν στον Μητσοτάκη για τον πατέρα του πρωθυπουργού Facebook Twitter
Η Ζανέτ Τσίπρα
0

Η Ζανέτ Τσίπρα, αδελφή του Πρωθυπουργού και ο Διευθυντής του Οικονομικού γραφείου του και ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας είναι απόψε καλεσμένοι στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ1.

Αν και η εκπομπή προβάλλεται μετά τα μεσάνυχτα, αναμένεται να έχει ενδιαφέρον καθώς τα μέλη της οικογένειας Τσίπρα εκτιμάται πως θα απαντήσουν σε όσα χθες είπε στη Βουλή ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Ζανέτ Τσίπρα και ο Γιώργος Τσίπρας απόψε στην ΕΡΤ - Απαντούν στον Μητσοτάκη για τον πατέρα του πρωθυπουργού Facebook Twitter
Aπο αριστερά: O αδελφός του Αλεξη Τσίπρα, Δημήτρης, η αδελφή του Ζανέτ και η Μπέτυ Μπαζιάνα τ

«Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για ζάπλουτη οικογένεια, ας αναζητήσουμε λίγο και τους τρόπους που η δική σας οικογένεια απέκτησε την περιουσία την οποία είχε, πότε την απέκτησε, με ποιους έκανε δουλειές στη χούντα. Μην μου ακούτε το δάχτυλο για την οικογένειά μου γιατί θα τα ακούσετε και εσείς», είπε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα, με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Μητσοτάκη για τον πατέρα του και τη χούντα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ