Η Τερκενλή άφησε το Ποτάμι για τη Νέα Δημοκρατία

Η Τερκενλή άφησε το Ποτάμι για τη Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
1

 

Στη ΝΔ προσχώρησε από χθες η υποψήφια βουλευτής με "Το Ποτάμι" στις τελευταίες εκλογές, Βασιλική Τερκενλή, όπως ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης.


Η κ. Τερκενλή, υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι δικηγόρος και σύμβουλος ψυχικής υγείας και στις τελευταίες εκλογές, που ήταν υποψήφια με "Το Ποτάμι", είχε καταταγεί στη 10η θέση, συγκεντρώνοντας 2.850 σταυρούς.


Μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, Μηνά Σαμαντζίδη, η κ. Τερκενλή δήλωσε: "Με τη Νέα Δημοκρατία σε ξεκάθαρη κεντροδεξιά κατεύθυνση, αισθάνομαι πως επιστρέφω σπίτι μου. Η αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενός εν δυνάμει πρωθυπουργού, να προωθήσει μια σοβαρή μεταρρυθμιστική ατζέντα χωρίς να τη νοθεύει με στοιχεία λαϊκισμού, είναι η μοναδική πραγματικά ελπιδοφόρα εναλλακτική επιλογή των Ελλήνων για μια πορεία εξόδου από την κρίση. Συντάσσομαι ανεπιφύλακτα με αυτή την προσπάθεια".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM