"Η πολιτική τάξη στην Ελλάδα πλήρωσε τα χρόνια μπουζουκιού"

"Η πολιτική τάξη στην Ελλάδα πλήρωσε τα χρόνια μπουζουκιού" Facebook Twitter
3

Σχόλιο για το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών έκανε ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα λέγοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η ως τώρα επικρατούσα πολιτική τάξη έκλεισε τον κύκλο της και επίσης ότι πληρώνει τα "χρόνια μπουζουκιού" που καλλιέργησε.


«Πρόκειται για μια ελεύθερη επιλογή του ελληνικού λαού, εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας του από την εφαρμογή της πολιτικής λιτότητας. Κατά την άποψή μου η πολιτική τάξη -εννοώ την παραδοσιακή Δεξιά και Αριστερά- έκλεισε τον κύκλο της, εξαιτίας της κρίσης που η ίδια προκάλεσε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, και τώρα πληρώνει το λογαριασμό όσων καλλιέργησε όλα αυτά τα 'χρόνια μπουζουκιού", είπε ο Ράμα.


Παράλληλα διέψευσε οτι η επίσκεψη Τσίπρα στα Τίρανα, που είχε προγραματιστεί το προηγούμενο διάστημα, ακυρώθηκε λόγω πιέσεων της Μέρκελ και τόνισε ότι αυτό έγινε λόγω της διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
στα μπουζουκια πηγαινε ο λαος και ξοδευε κατι παραπανω.Τις μιζες και τις λαμογιες τις εκαναν οι συναδερφοι σου και οι ολιγαρχες. Θα επρεπε να το ξερεις μετα απο τα απειρα χρονια που περασατε με τον Μπερισα εκει πανω