Το Facebook υποδέχτηκε τον Νίκο Παππά με μήνυμα στα ελληνικά

Το Facebook υποδέχτηκε τον Νίκο Παππά με μήνυμα στα ελληνικά Facebook Twitter
3

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είχε συναντήσεις στο Σαν Φρανσίσκο, όπου επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Facebook, της Electronic Arts, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες video games στον κόσμο, της AirBnB και της Lockheed Martin.

Η συζήτηση με την εταιρεία Facebook επικεντρώθηκε στο θέμα των fake news και η ελληνική πλευρά πρότεινε τη δημιουργία του Μητρώου Οnline Μedia, μέσω του οποίου αξιοποιείται η κρατική διαφήμιση προκειμένου να τεθούν κανόνες διαφάνειας στη διαδικτυακή ενημέρωση. 

Εντύπωση προκάλεσε πάντως ότι τα στελέχη της Facebook έβαλαν το προφίλ του υπουργού στην γιγαντο-οθόνη έξω από το κτίριο, γράφοντας στα ελληνικά «Καλώς Ήρθατε».

«Μια έκπληξη μας περίμενε ενώ περπατούσαμε στους δρόμους του τεράστιου campus της Facebook στο Σαν Φρανσίσκο. Μια γιγαντο-οθόνη με το Facebook προφίλ μου και καλωσόρισμα στα ελληνικά!», ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

«Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με αμερικανικές επιχειρήσεις οι οποίες κατέχουν ηγετικές θέσεις στους τομείς τους, σε παγκόσμια κλίμακα. Ενημερώσαμε τις διοικήσεις τους για το γεγονός ότι η ελληνική οικονομία έχει γυρίσει σελίδα και, πλέον, η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή και φιλικό τόπο για τους διεθνείς επενδυτές. Διερευνήσαμε τις προοπτικές διεύρυνσης της παρουσίας τους στη χώρα μας και περαιτέρω ανάπτυξης συνεργασιών. Τους προτρέψαμε να αξιοποιήσουν τη φετινή ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ, να είναι παρόντες στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία για την ανάπτυξη σχέσεων με την Ελλάδα και –μέσω της χώρας μας- με όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», τόνισε ο υπουργός.

Το Facebook υποδέχτηκε τον Νίκο Παππά με μήνυμα στα ελληνικά Facebook Twitter
Το Facebook υποδέχτηκε τον Νίκο Παππά με μήνυμα στα ελληνικά Facebook Twitter
Το Facebook υποδέχτηκε τον Νίκο Παππά με μήνυμα στα ελληνικά Facebook Twitter
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια