Επίθεση Πολάκη με μαντινάδα σε Θεοδωράκη για την υποψηφιότητά του - Σκληρή απάντηση από το Ποτάμι

Επίθεση Πολάκη με μαντινάδα σε Θεοδωράκη για την υποψηφιότητά του - Σκληρή απάντηση από το Ποτάμι Facebook Twitter
6

Την σφοδρή αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσε η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σχολιάζοντας με ειρωνεία την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Επίθεση Πολάκη με μαντινάδα σε Θεοδωράκη για την υποψηφιότητά του - Σκληρή απάντηση από το Ποτάμι Facebook Twitter

Η απάντηση του Ποταμιού


«Το μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξαναχτύπησε. Είναι γνωστό ότι ο κ. Πολάκης συνηθίζει να περνάει τα Σαββατοκύριακά του με τον κ. Καμμένο. Άλλωστε στις βίλες και τα κότερα νιώθει ασφάλεια γιατί στα Χανιά δεν μπορεί να πορπατήσει αν δεν τον συνοδεύει μια διμοιρία αστυνομικών. Αυτό το Σάββατο όμως είπε να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος» σχολιάζει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του. 


«Οι άνθρωποι των νταραβεριών, των off shore, των βοσκοτόπων, των τσιγαράδικων, των διπλών βιβλίων, εκείνοι που χαρίζουν εκατομμύρια στους κολλητούς τους με νυχτερινές τροπολογίες, θέλουν να έχουν άποψη και για την ηγεσία του Κέντρου.

Τους ενοχλεί η υποψηφιότητα Θεοδωράκη, η μόνη για την οποία αντέδρασαν έτσι, γιατί καταλαβαίνουν ότι δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό Κίνημα που δεν θα είναι του χεριού τους. Θα την πολεμήσουν με κάθε τρόπο αλλά να ξέρουν ότι τις επιθέσεις τους τις εκλαμβάνουμε ως εύσημα» σημειώνει το κόμμα για να καταλήξει: «Μιαρό στην κρητική διάλεκτο είναι το ζώο ή το έντομο που δεν έχει καμία χρησιμότητα και προκαλεί μόνο καταστροφές».

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM