Επίθεση φιλίας προς τον Καμμένο από τον Πολύδωρα

Επίθεση φιλίας προς τον Καμμένο από τον Πολύδωρα Facebook Twitter
5

Οι πάλαι ποτέ στενοί συνεργάτες και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας και Πάνος Καμμένος συναντήθηκαν σήμερα σε παρουσίαση βιβλίου από το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Γιαννέλλη - Θεοδοσιάδη. Σήμερα και οι δύο άνδρες έχουν χαράξει τη δική τους ανεξάρτητη πορεία, μακριά από το κόμμα που τους εξέθρεψε.

Ο Βύρων Πολύδωρας στην τοποθέτησή του είπε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν είναι σκοπός της ύπαρξής μου η εφεύρεση πολιτικών διαφορών, αλλά η εφεύρεση σημείων ενότητας και ένωσης» και πρόσθεσε: «Με τον Πάνο Καμμένο είμαστε αγαπημένοι φίλοι και συμμαχητές από παλιά. Το μυστικό ψευδώνυμο που του αφιερώνω είναι Αλ Γκορ, γιατί ήταν ο υπαρχηγός μου όταν έβαζα υποψηφιότητα για την αρχηγία της ΝΔ. Δεν το ξεχνώ».

Ο Πάνος Καμμένος όταν πήρε το λόγο εστίασε στο βιβλίο και δεν αναφέρθηκε στην προηγούμενη τοποθέτηση του κ. Πολύδωρα. Είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι τυχαίο που είμαστε σήμερα εδώ στο πάνελ φίλοι του Γιάννη Γιαννέλη, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Κάποτε μαζί πολλοί από εμάς, κάποτε χώρια. Πολλοί είστε που γνωρίζετε τον Γιαννέλη. Ο Γιάννης Γιαννέλης είναι στενός μου συνεργάτης, είναι ένας ευγενής».

Όπως διαβάζουμε στην Ημερησία για το βιβλίο μίλησαν επίσης ο καθηγητής, πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πολιτικα δεν γνωριζω τι αποτελεσμα μπορει να προκυψει απο ππιθανο "αρραβωνα'των δυο "ηγετων".Θα ηθελα,ομως,να κανουν μαζι μια τηλαποπειρα εοπτικη εκπομπη.Διοτι η σκεψη και μονον για "συνυπαρξης"και πιθανης "συζευξης" του "τροπου" χειρισμου της ελληνικης γλωσσς απο εκαστον των δυο ανδρων ,μου προξενει δεος !!