Έντονη κόντρα Βαρβιτσιώτη-Φωτίου για τα γκαζάκια στον Άδωνη

Έντονη κόντρα Βαρβιτσιώτη-Φωτίου για τα γκαζάκια στον Άδωνη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε το πρωί μεταξύ του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και της Θεανώς Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επίθεση το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη.

Όταν ο υποψήφιος της Ν.Δ. μιλώντας στον Αντ1, κάλεσε την κ. Φωτίου να καταδικάσει την ενέργεια εκείνη είπε ότι «δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια. Είναι προφανές και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό».

Η απάντηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Βαρβιτσιώτη ο οποίος είπε ότι  «καταδίκη με μέτρο δεν υπάρχει. Κλείνετε τα μάτια στα γκαζάκια και σε άλλους. Αυτό είναι απαράδεκτο».

Από την πλευρά της η κ. Φωτίου μίλησε για διαστρέβλωση των όσων έιπε.



«Η κα Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια λέγοντας ότι οι δηλώσεις μου προκαλούν...δηλ όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις;» έγραψε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζεται η επίθεση στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη. 

"Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Απόλυτα δικαιολογημένη η αντίδραση της Φωτίου. "Προκάλεσε" ο κύριος Άδωνις οπότε καλώς του έβαλαν γκαζάκια, γιατί όχι άλλωστε. Όπως "προκαλούσε" και το Charlie Hebdo, το Χυτήριο, η Athens Voice, κ.α.