Εκλογές 2023: Πώς θα παρακολουθήσετε live τα αποτελέσματα

Εκλογές 2023: Διευκρινίσεις για τη ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων – Νέα εγκύκλιος του υπ. Εσωτερικών Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Το υπουργείο Εσωτερικών με νέα εγκύκλιο έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τη μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές 2023 για την 21η Μαΐου.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, τα αποτελέσματα θα μεταδοθούν από όλα τα εκλογικά τμήματα απευθείας στο Υπουργείο Εσωτερικών, με χρήση των συσκευών ασφαλούς μετάδοσης αποτελεσμάτων (SRT).

Παράλληλα, θα αποστέλλονται σε έντυπη μορφή τους Δήμους και μέσω των Δήμων, με τη χρήση του Υποσυστήματος Μετάδοσης Εκλογικών Αποτελεσμάτων του Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων ΙΡΙΔΑ 2.0, στις Περιφερειακές Ενότητες, οι οποίες θα τα μεταδίδουν τηλεφωνικά στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Διαβάστε την εγκύκλιο εδώ.

Η πλατφόρμα για τη live μετάδοση των αποτελεσμάτων

Παράλληλα, άνοιξε η πλατφόρμα στην οποία θα αναρτώνται σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα της κάλπης ανά εκλογική περιφέρεια.

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, ο χάρτης της χώρας είναι διαθέσιμος και από εκεί θα μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί ζωντανά το πώς διαμορφώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δείτε τη σχετική πλατφόρμα εδώ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

«Δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους» η αιχμή Τσίπρα για Κασσελάκη - Η συνέντευξη που οδήγησε στην εκπαραθύρωση του Γιώργου Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και η αντίδραση του εξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού
NEWSROOM
Κασσελάκης για Κούγια: «Δεν υπάρχει τίποτα "αντρικό" στην παραδοχή Λύτρα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Κούγια: «Δεν υπάρχει τίποτα "αντρικό" στην παραδοχή Λύτρα»

«Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης
NEWSROOM