Εκλογές 2023: Η Τζώρτζια Κεφαλά υποψήφια με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Εκλογές 2023: Η Τζώρτζια Κεφαλά υποψήφια με την Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Τζώρτζια Κεφαλά από τους «Μπλε» θα είναι υποψήφια με το κίνημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας» στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η ίδια η Τζώρτζια έκανε την ανακοίνωσή της μέσω βίντεο στο Facebook, στο οποίο αναλύει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθει στον πολιτισμό στίβο. 

Το «αποφάσισα, επειδή κουράστηκα και έχω ζήσει πολλά πράγματα τα τελευταία 3-4 χρόνια, που αφορούν στη ζωή των καλλιτεχνών, του βαφτισιμιού μου, που "έφυγε" από παραλήψεις και ασυνεννοησίες» ανέφερε αρχικά. 

«Και επειδή όλα αυτά, όλη αυτή η ανυμπόρια να λειτουργήσουν απλά πράγματα και όλη αυτή η μοιρολατρία που έχουμε, που μας προστάζει να αποδεχόμαστε τις καταστάσεις που ζούμε και να λέμε "τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορέσαμε να κάνουμε και τίποτα, ξεχάστηκε το πράγμα, πάει, έφυγε, ας κοιτάξουμε μπροστά μωρέ". Ακόμα και αυτό με έχει κουράσει πολύ» είπε. 

Αποφάσισε, λοιπόν, να δράσει και να ενώσει τις δυνάμεις της «με άλλο ένα κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει ενεργειακά». Ξεκαθάρισε πως αναφέρεται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την οποία επιφύλασσε θερμά λόγια. 

«Βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, ένας άνθρωπος που τηρεί τον λόγο του, ένας άνθρωπος που έχει πολύ διάθεση να παλέψει για όλους τους άλλους μέσα από πολλές συνθήκες, μάλιστα πάρα πολλές σκληρές συνθήκες». 

Σημείωσε πως στην «Πλεύση Ελεθερίας» έχουν συστρατευθεί απλοί άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν έργο, και όχι καριερίστες της πολιτικής. 

«Είπα να συνταθώ με αυτούς τους ανθρώπους. Τι λέτε να βάλουμε λίγο rock&roll στη Βουλή; Θα σας άρεσε η ιδέα; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδελφέ, λίγο τρέλα και κορδέλα; Και συνέπεια όμως».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ