Δυσαρέσκεια Κομισιόν από το ν/σ που (δεν) απελευθερώνει τα ταξί

Δυσαρέσκεια Κομισιόν από το ν/σ που (δεν) απελευθερώνει τα ταξί Facebook Twitter
0

Η αντίδραση ήρθε από τις Βρυξέλλες στο νομοσχέδιο Βορίδη το οποίο πέρασε από το υπουργικό συμβούλιο αλλά δεν απελευθερώνει τα ταξί, αφού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, δεν θα δοθεί άδεια για τα επόμενα 10 χρόνια. Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ ρωτήθηκε για το θέμα και απάντησε με δηκτικό τρόπο: «Θα πρέπει να σας θυμίσω ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που πάει σε εκλογές και θα δούμε πολλά περίεργα.».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί η Κομισιόν με το νομοσχέδιο που έφερε ο κ. Βορίδης και προκάλεσε την αποχώρηση του Γιάννη Ραγκούση από το υπουργικό, είπε ότι αν η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί δεν εξασφαλίζει ότι θα δοθούν νέες άδειες και θα μειωθεί σημαντικά το κόστος των υπηρεσιών που φθάνει στον τελικό καταναλωτή, τότε το νομοσχέδιο δεν συνάδει με το μνημόνιο και έτσι θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση.

Σήμερα ο κ. Βορίδης όταν ρωτήθηκε για το θέμα από τον Real Fm, είπε ότι δεν σχολιάζει δημοσιογραφικές πληροφορίες ενώ ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι ο κ. Βενιζέλος είχε πει ναι και στο δικό του νομοσχέδιο το οποίο ήταν διαφορετικό από του κ. Βορίδη. Πληροφορίες φέρουν τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δυσαρεστημένο με τη στάση του κ. Ραγκούση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM