Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Κρήτη για το Πάσχα του Αλέξη Τσίπρα

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Κρήτη για το Πάσχα του Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter
1

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Κρήτη όπου θα περάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την Μπέτυ Μπαζιάνα τις ημέρες του Πάσχα.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος θα κάνει Ανάσταση στο Ροδάκινο, δίπλα στο κύμα του Λιβυκού, στην ηρωική παραλία του Πολύριζου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Ροδάκινο προκάλεσε έντονη κινητοποίηση στο νότιο Ρέθυμνο, με τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή να είναι δρακόντεια.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως άνθρωποι της πρωθυπουργικής ασφάλειας, που βρίσκονται ήδη εκεί, πραγματοποίησαν έλεγχο μέχρι και στο απορριμματοφόρα και στους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας. 

Χαρακτηριστικά μεταφέρεται ότι «από τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και προσωπικά από τον δήμαρχο Γιάννη Ταταράκη ζητήθηκε να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια και να μη λείψει τίποτα από τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του».

Να σημειωθεί πως η Μπέτυ Μπαζιάνα βρίσκεται ήδη με τα δύο παιδιά τους στην Κρήτη και την Μεγάλη Πέμπτη επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Κρήτη για το Πάσχα του Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Κρήτη για το Πάσχα του Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter

Με πληροφορίες από cretalive.gr και flashnews.gr

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Στην φωτογραφία, εκείνη χαμογελάει χωρισμένα με μάτια ορθάνοιχτα και φρικαρισμένα, μάλλον φοβάται την επόμενη μέρα, ενώ εκείνος έχει αυτό το κλασικό χαμόγελο για το πλήθος αλλα το βλέμμα του είναι λίγο πιο κενό και χαμένο άλλου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ