Βαρουφάκης: Πρέπει να προστατέψουμε την ενότητα της Ευρώπης, να δράσουμε ενωμένοι

Βαρουφάκης: Πρέπει να προστατέψουμε την ενότητα της Ευρώπης, να δράσουμε ενωμένοι Facebook Twitter
SOOC
3


«Πρέπει να προστατέψουμε την ενότητα της Ευρώπης, να δράσουμε ενωμένοι», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος παρουσίασε στην Ρώμη το νέο κίνημα Diem 25.

«Ο τρόπος με τον οποίο τους τελευταίους μήνες και εβδομάδες αφήσαμε κρίσεις σαν και αυτή των προσφύγων να μας διχάσουν, δεν είναι ένας καλός οιωνός. Πρέπει να ξαναβρούμε την ενότητα της Ευρώπης. Οι διχασμοί που δημιουργήσαμε μετά από τις επιθέσεις στο Παρίσι δεν μας έκαναν ασφαλέστερους», πρόσθεσε ο κύριος Βαρουφάκης.

«Σήμερα πρέπει να θρηνήσουμε τα θύματα και να εντοπίσουμε τους υπαίτιους, αλλά από αύριο εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να ξανασφυρηλατήσουμε την ευρωπαϊκή ενότητα» δήλωσε ο πρώην υπουργός.

πηγή: AΠΕ/ ΜΠΕ

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM