Αρβανίτης για αποδοκιμασίες στην Κατερίνη: «Φασίστες που έβριζαν και πετούσαν μπουκάλια»

Αρβανίτης για αποδοκιμασίες στην Κατερίνη: «Φασίστες που έβριζαν και πετούσαν μπουκάλια» Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

Για «λίγους φασίστες» κάνει λόγο ο Κώστας Αρβανίτης αναφερόμενος σε όσους αποδοκίμασαν εκείνον και τον άλλο υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στην Κατερίνη. 

Σε ανάρτηση του στο Facebook, o Κώστας Αρβανίτης αναφέρει ότι έξω από το Επιμελητήριο οι συγκεντρωμένοι «με επικεφαλής πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση». «Η απάντησή μας ήταν μια φράση: "Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας» και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου"», αναφέρει ακόμη και καταλήγει ότι

Η «εκδήλωση έγινε κανονικά και με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα γίνουν και όλες όσες έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον» σημειώνει.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Αρβανίτη:

Μια φορά φασίστες - πάντα φασίστες.

«Πολίτες» που εκτοξεύουν αντικείμενα. «Πολίτες» που προπηλακίζουν. «Πολίτες» έτοιμοι να λυντσάρουν -και συγκρατούνται μόνο από την Αστυνομία.

Δεν είναι ότι κάποιοι ντρέπονται να τους πουν με το όνομά τους. Είναι ότι δε θέλουν. Υπηρετούν τον προορισμό του «χρήσιμου ηλίθιου» και ως τέτοιοι, δεν κάνει να χαρακτηριστούν αυτό που είναι. Φασίστες.

Χτες, έξω από το Επιμελητήριο όπου θα γινόταν η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, καμιά εικοσαριά από αυτούς, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση στην Κατερίνη, με ομιλητές τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και εμένα.

Η απάντησή μας ήταν μια φράση: «Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας» και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου.

Την τρομοκρατία την έσπασαν οι πολίτες της Κατερίνης, όπως έπρεπε. Η εκδήλωση έγινε κανονικά και με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα γίνουν και όλες όσες έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον.

Αρβανίτης για αποδοκιμασίες στην Κατερίνη: «Φασίστες που έβριζαν και πετούσαν μπουκάλια» Facebook Twitter

Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
"Φασίστες" είναι όσοι στοιχίζονται πίσω από έναν εγνωσμένο χρυσαυγίτη, τόσο πρωτοκλασσάτο ώστε να έχει θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής (με τη Χρυσή Αυγή, για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν) και υπακούουν στα κελεύσματά του, εκτοξεύοντας μπουκάλια στα κεφάλια των άλλων."Ηλίθιοι" είναι όσοι κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν, επειδή τυχαίνει να συμφωνούν συγκυριακά με το στόχο τους. Ελπίζω να έλυσα τις απορίες σας.
Μας κούρασαν οι Συριζαίοι να λένε ότι ΠΑΝΤΟΥ αυτοί που αντιδρούν, είναι ακροδεξιοί φασίστες και μόνο.Υπομονή κύριοι, οι κάλπες θα δείξουν αν είναι μόνον ακροδεξιοί. Πάντως, θα έλεγα ότι κάτι πρέπει να σας θυμίζουν αυτά.Τους "αγανακτισμένους" και τα "δικά μας παιδιά", που η κοινωνία ανεχόταν την προ 2015 περίοδο γιατί είχε πράγματι προβλήματα και εσείς τους χρησιμοποιήσατε.Και δεν τους χαρακτήριζε αυτούς κανείς "ακροαριστερούς", με την έννοια του πολιτικά στοχευόμενου, για να αποσπάσει ψήφους. Αλλά το κάνετε εσείς και μετά συγκυβερνάτε με τον Καμένο, την Παπακώστα κλπ., η δε δίκη της Χρυσής Αυγής καθυστερεί και ο αρμόδιος υπουργός κοιτάζει τα άστρα...Τώρα, ξανά-μανά τα ίδια.Η κοινωνία πάλι έχει προβλήματα, αλλά οι διαμαρτυρόμενοι τώρα είναι αποκλειστικά ακροδεξιοί φασίστες. Μιλάμε για ΤΟΝ πολιτικό εμπαιγμό.
Αυτό πια που όσοι τους αποδοκιμάζουν είναι φασίστες το λες και εμμονή. Δηλαδή τι είναι για αυτούς φασιστικό; Δεν είναι φασισμός η επιβολή μιας πολιτικής που κανείς δε συμφωνεί για το συμφέρον των εαυτών τους και μόνο; Όχι;
«με επικεφαλής πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωσηη»Ας διαβαζουμε λιγο και τα κειμενα...
Μα όποιος και να τους επιτεθεί φραστικά φασίστας χαρακτηρίζεται. Συγγνώμη κιόλας, αλλά δε νομίζω πως ο κόσμος που έχει απηυδήσει πραγματικά περιμένει να πάρει εντολές από έναν βουλευτή της ΧΑ.
Αυτός ο άνθρωπος και δίκιο ναχει σ αυτά που λέει, ο τρόπος που τα λέει και το στυλακι του τον κάνουν αντιπαθή! Αυτή η υπεροψία και το εγώ έχω δίκιο, δεν αντεχονται!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ