Απειλεί με αποκαλύψεις ονομάτων ο Λαυρεντιάδης

Απειλεί με αποκαλύψεις ονομάτων ο Λαυρεντιάδης Facebook Twitter
0

Με μια συνέντευξη-μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες απαντά ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης στη δίωξη για 5 κακουργήματα από τον εισαγγελέα για την υπόθεση της υπεξαίρεσης 701 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank. Ο κύριος Λαυρεντιάδης στη συνέντευξη του στο "Πρώτο Θέμα" υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι αστήρικτες και έωλες νομικά, κάνει λόγο για συνομωσία και διαμηνύει ότι αυτός δεν εκβιάζεται, υπονοώντας ότι αν χρειαστεί θα κάνει αποκαλύψεις. Χαρακτηριστικά, καλεί τους εισαγγελείς «να μην συνεχίσουν να παίζουν την τυφλόμυγα», γιατί, όπως λέει, όταν χρειαστεί θα πει ονόματα αυτών που τον έβαλαν στο στόχαστρο και προέρχονται από εκδοτικά, επιχειρηματικά, τραπεζικά και πολιτικά συμφέροντα.

Ο ίδιος δεν αποδέχεται δε τη λέξη «σκάνδαλο», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για συνομωσία με στόχο την επιχειρηματική του εξόντωση και το πλιάτσικο στην περιουσία του.

Ο κ. Λαυρεντιάδης υποστηρίζει επίσης ότι δεν επέστρεψε χρήματα γιατί-όπως λέει-δεν είχε πάρει ποτέ χρήματα αλλά οι κινήσεις αυτές έγιναν στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Δηλώνει επίσης ότι κατανοεί την αγωνία των μικροεπενδυτών της Proton Bank αλλά ρίχνει τις ευθύνες στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Μάλιστα ο κ. Λαυρεντιάδης αναφέρεται στη συνέντευξη και στις μαζικές εξαγορές μέσων ενημέρωσης στις οποίες είχε προχωρήσει στις επιχειρηματικές δόξες του λέγοντας ότι για να γίνουν οι δουλειές στην Ελλάδα, πρέπει να έχεις την υποστήριξη του  Τύπου. «Παροικούμε την Ιερουσαλήμ. Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις τη δουλεία σου ως επιχειρηματίας στην Ελλάδα χωρίς την άσκησης επιρροής μέσω των εκδοτικών συγκροτημάτων», δηλώνει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM