Ανακοινώθηκε η συνεργασία ΝΔ και Δράσης

Ανακοινώθηκε η συνεργασία ΝΔ και Δράσης Facebook Twitter
1

Η Δράση θα στηρίξει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, όπως αποφασίστηκε μετά τη σημερινή συνάντηση της ηγεσίας της με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει την απόφαση αυτή της Δράσης και θα αξιοποιήσει τα στελέχη της με διάφορους τρόπους στην ευρύτερη πολιτική της προσπάθεια», δήλωσε με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Επίσης ανακοίνωσε, ότι σε αυτό το πλαίσιο θα δημιουργηθεί «Ομάδα Δράσης για την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, προσέλκυση επενδύσεων και προώθηση της εξωστρέφειας των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων» με επικεφαλής τον κ. Σκυλακάκη, η οποία, σε συνεργασία με τους αρμόδιους τομείς και γραμματείες του κόμματος, θα υλοποιεί ειδικά έργα και δράσεις στους τομείς αυτούς.

«Η Νέα Δημοκρατία μεγαλώνει, διευρύνεται. Οι πολίτες, στη βάση της Συμφωνίας Αλήθειας που τους έχουμε προτείνει, πυκνώνουν τις τάξεις μας, δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην κοινωνία. Δεν θα τους απογοητεύσουμε», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η Δράση στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, θα στηρίξει με όσες δυνάμεις διαθέτει τη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούμε ότι μόνο μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ρεαλιστικό να υλοποιήσει σήμερα μια σοβαρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια, στην οποία ελπίζουμε να συμμετάσχουν και άλλες δυνάμεις που βρίσκονται στο χώρο του μεταρρυθμιστικού κέντρου. Για τον σκοπό αυτό, η Δράση θέτει στη διάθεση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη όλες τις δυνάμεις της. Τα στελέχη, τις ιδέες και την πολιτική της προσπάθεια», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δράσης, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Στην συνάντηση μετείχαν επίσης οι αντιπρόεδροι της Δράσης, Τάσος Αβραντίνης και Μελίνα Δασκαλάκη, καθώς και ο γγ του κόμματος, Γ. Ανδρουλάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ