Κρεμλίνο: Περιμένουμε να ακούσουμε τις προτάσεις Τσίπρα για να αποφασίσουμε για βοήθεια

Κρεμλίνο: Περιμένουμε να ακούσουμε τις προτάσεις Τσίπρα για να αποφασίσουμε για βοήθεια Facebook Twitter
0

Η Μόσχα περιμένει να ακούσει τις ελληνικές προτάσεις προκειμένου να εξετάσει οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Ρωσικής κυβέρνησης σχολιάζοντας δηλώσεις Ρώσου αξιωματούχου, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ρωσία προτίθεται να εξετάσει το ενδεχόμενο οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα.

«Θα στηρίξουμε κάθε λύση στη ρύθμιση του ελληνικού  χρέους η οποία θα προταθεί από την Ελλάδα και από τους Ευρωπαίους συνεργάτες μας. Το πιο σημαντικό για εμάς», συμπλήρωσε ο Ρώσος αξιωματούχος, «είναι τα επενδυτικά σχέδια και το εμπόριο με την Ελλάδα. Εάν τεθεί ζήτημα οικονομικής στήριξης τότε  θα επεξεργαστούμε αυτό το ερώτημα», είχε πει σύμφωνα με το TASS, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας Arkady Dvorkovich.

Ο Dmitry Peskov, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου  όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη βοήθεια είπε ότι οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να περιμένουν  τα συμπεράσματα των συζητήσεων ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει πρώτα να ακούσουμε μία σχετική πρόταση και να ληφθεί μία πρωτοβουλία από τους Έλληνες συνεργάτες μας. Ας περιμένουμε πρώτα τις συνομιλίες και μετά θα σας ενημερώσουμε», είπε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM