Πανούσης: Δεν γίνεται να υπάρχουν κλούβες ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Πανούσης: Δεν γίνεται να υπάρχουν κλούβες ΜΑΤ στα Εξάρχεια Facebook Twitter
15

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτικό παράθυρο στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και απεκάλυψε τι σχεδιάζει να κάνει με τις κλούβες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

Ο Υπουργός παραδέχτηκε πως τα Εξάρχεια είναι «ένα ειδικό θέμα», ενώ υπογράμμισε πως η περιοχή δεν μπορεί να θεωρείται γκέτο. 

«Δεν μπορεί να αισθάνεται κανένας ότι σε κάθε 100 μέτρα υπάρχει μια κλούβα χωρίς λόγο, προληπτικά και ότι υπάρχουν γκέτο μέσα στην Αθήνα. Το να έχεις μόνιμες κλούβες είναι σαν να πιστεύεις ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι δυνάμει επικίνδυνοι», κατέληξε ο κ. Πανούσης. 

 

 

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM