Νέο ραντεβού σήμερα Σαμαρά-Βενιζέλου

Νέο ραντεβού σήμερα Σαμαρά-Βενιζέλου Facebook Twitter
0

Νέο ραντεβού θα έχουν σήμερα στις 9 το πρωί Σαμαράς και Βενιζέλος με θέμα των πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα αλλά και την έλευση του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σε ό,τι αφορά στην Τρόικα το Ρόιτερς αναφέρει ότι χθες οι υπουργοί  Οικονομικών της Ευρωζώνης εξετάζουν παράταση του μνημονίου για έξι μήνες, για να δοθεί χρόνος να καλυφθούν οι καθυστερήσεις λόγω της προεδρικής εκλογής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση δεν θέλει μια τέτοια παράταση φοβούμενοι τις αντιδράσεις βουλευτών μπροστά στην προεδρική εκλογή και συζητά μικρή μόνο παράταση του μνημονίου για μερικές εβδομάδες.

Η συνάντηση γίνεται και μία ημέρα μετά τις δηλώσεις Βενιζέλου που άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενοι πρόωρων εκλογών, μιλώντας για «βούληση του λαού».  Λίγη ώρα αργότερα ο Πρωθυπουργός καλούμενος να σχολιάσει τη δήλωση είπε «ποιες εκλογές; Έχετε εσείς οι δημοσιογράφοι συνδικαλιστικές εκλογές; Γιατί εγώ δεν έχω».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM