Παυλόπουλος: Διπλά απαράδεκτος ο Βενιζέλος

Παυλόπουλος: Διπλά απαράδεκτος ο Βενιζέλος Facebook Twitter
1

Απαράδεκτη και μάλιστα «διπλά» χαρακτήρισε ο Προκόπης Παυλόπουλος την επίθεση Βενιζέλου στη δικαιοσύνη με αφορμή τη δικογραφία για τα υποβρύχια που έφτασε στη Βουλή.

 «Η επίθεση Βενιζέλου στη δικαιοσύνη είναι διπλά απαράδεκτη, γιατί είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αλλά και γιατί είναι καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τον κατηγόρησε επίσης ότι λειτουργεί με δύο μέτρα και δυο σταθμά, προσθέτοντας ότι «σε αυτό τον τόπο βάζουμε και τη δικαιοσύνη ανάμεσα στις πολιτικές μας διαφορές», υπογραμμίζοντας ότι η δικαιοσύνη είναι ανάγκη να μείνει έξω απ' αυτό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Σε παρακαλώ κ.Παυλόπουλε, ο αγαπητός σε όλους Βενιζέλος δεν είναι μπλεγμένος σε κανένα σκάνδαλο. Όλα αυτά είναι σκευωρίες που στόχο έχουν να πλήξουν το πολιτικό του μεγαλείο.