Έντονη είναι η προσπάθεια από πλευράς κάποιων κύκλων να φανεί ότι υπάρχει στήριξη του Κώστα Καραμανλή στον Αντώνη Σαμαρά εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και κυρίως των ευρωεκλογών.

 

Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται και η φήμη έως πληροφορία την οποία μετέδωσε το ΑΜΠΕ και παρουσιάστηκε από διάφορα μέσα ως είδηση, ότι δηλαδή ο Καραμανλής στηρίζει Σαμαρά.

 

 «Να στηρίξουμε την παράταξή μας. Όσο ισχυρότερη η Ν.Δ. τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία για τον τόπο πολιτική σταθερότητα», ήταν σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η απάντηση του Καραμανλή σε όσους πιστούς του εύχονταν για την ονομαστική του εορτή στις 21 Μαίου.

 

Κάποιοι έγραφαν ότι θα ακολουθούσε και γραπτό μήνυμα στήριξης, το οποίο πάντως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει, αφήνοντας στο «κενό» την αρχική φήμη για στήριξη. Κάποιοι άλλοι έγραφαν ότι υπάρχει δυσφορία που δεν έχει υπάρξει επίσημη δήλωση στήριξης από τον πρώην Πρωθυπουργό, ίσως προσπαθώντας να πιέσουν το καραμανλικό περιβάλλον να κάνει μια δήλωση.

 

Από την πλευρά του Καραμανλή τηρείται στάσης σιωπής αφού μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευστεί, ούτε επιβεβαιωθεί η φήμη περί στήριξης ενώ την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα δέιχνουν ότι το Μαξίμου αγωνιά για μια τέτοια δήλωση.

 

Έτσι, ίσως να έχει ιδιαίτερη σημασία (πάντα στο πλαίσιο του παιχνιδιού της δήλωσης)  η σιωπή για το θέμα μέχρι πριν από λίγο του λαλίστατου στο Twitter και εμπίστου του περιβάλλοντος της Ραφήνας Ευάγγελου Αντώναρου.

 

Μεγαλύτερη σημασία όμως για την πληροφορία περί στήριξης που κυκλοφόρησε ως είδηση φαίνεται να έχει το tweet του πριν από λίγο.

 

 

 

Ένα από τα προηγούμενα tweet του ήταν κι αυτό, το ίδιο συβιλλικό.

 

 

 

Το ζήτημα είναι ότι προσπαθώντας μέσα από τον Αντώναρο να ερμηνεύσουμε Καραμανλή, φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε πλέον να ερμηνεύσουμε Αντώναρο, o oποίος σε κανένα tweet του δεν αναφέρεται ευθέως στο αν υπάρχει όντως στήριξη από τη Ραφήνα ή όχι.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr