3 χρόνια φυλακή στο Μαντέλη για "ξέπλυμα"

3 χρόνια φυλακή στο Μαντέλη για "ξέπλυμα" Facebook Twitter
0

Καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης αλλά δεν θα περάσει την πόρτα του Κορυδαλλού. Το δικαστήριο που έκρινε ομόφωνα ένοχο τον πρώην υπουργό, χωρίς ελαφρυντικά, του επέβαλε επίσης χρηματική ποινή 15.000 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο. Σύμφωνα με άρθρο της Κατερίνας Κατή στο www.enet.gr αξιοσημείωτο είναι ότι ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει να επιβληθεί στον πρώην υπουργό ποινή φυλάκισης 4 ετών, πρόταση που αν γινόταν δεκτή θα οδηγείτο στη φυλακή, καθώς η έφεσή του δεν θα είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο πρώην υπουργός δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από συνηγόρους του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τ. Μαντέλης κατηγορείται για το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σχετικά με το σκάνδαλο της Siemens.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM