Αλέξης Γεωργούλης: Ο ευρωβουλευτής θα παρουσιάζει καθημερινό τηλεπαιχνίδι στο OPEN

Αλέξης Γεωργούλης: Ο ευρωβουλευτής θα παρουσιάζει καθημερινό τηλεπαιχνίδι στο OPEN Facebook Twitter
0

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, θα παρουσιάζει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN.

Όπως ανακοίνωσε ο σταθμός, ο πολιτικός και γνωστός ηθοποιός θα παρουσιάζει καθημερινά το JOKER, ένα απογευματινό τηλεπαιχνίδι.

Ο κ. Γεωργούλης αποδέχθηκε «στον αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε», την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι του OPEN το «Joker». Αρχικά, ο κ. Γεωργούλης υποστήριξε αρχικά πως ήταν «κοντά» σε συμφωνία, αλλά τελικά συμφώνησε «ζωντανά» να παρουσιάσει την εκπομπή, μιλώντας σε ανοικτή ακρόαση με τον παραγωγό.

Η στιγμή που δέχτηκε την πρόταση

 

 

Σύμφωνα με το OPEN, ο Αλέξης Γεωργούλης θα υποδέχεται καθημερινά στο studio παίκτες «που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο». «Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Γεωργούλης είχε εκλεγεί στις ευρωεκλογές του 2019 στην πέμπτη θέση από τις έξι του κόμματος.

Τον Ιανουάριο, η ανακοίνωση για τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1 είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια στην Ελλάδα, και ο ηθοποιός - ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζε τότε ότι προσπαθεί να συνδυάσει την πολιτική με την τέχνη. 

«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη», έλεγε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ευρωβουλευτής μιλώντας στο STAR, προσθέτοντας πως ως ευρωβουλευτής δουλεύει περισσότερο για λιγότερα χρήματα.

Οι μηνιαίες απολαβές του Αλέξη Γεωργούλη ανέρχονται στα 20.000 ευρώ αλλά όπως έλεγε ο ίδιος: «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Τότε, ο κ. Γεωργούλης έκανε λόγο για «κανιβαλισμό» και σχολιάζοντας πως έχει αναπτύξει «αντισώματα» στο μπούλινγκ και στο τρολάρισμα. Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του ευρωκοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής θα πρέπει να δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες την συμμετοχή του στην τηλεοπτική εκπομπή. 

«Ο παίκτης, έχοντας 7 JOKER στο... μανίκι του, καλείται να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 πιθανές απαντήσεις. Μοιάζει απλό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα καταφέρει ο παίκτης να διαχειριστεί σωστά τους JOKER του και να φτάσει στη δέκατη ερώτηση, διεκδικώντας ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να φτάσει τα 30.000 ευρώ;», καταλήγει η ανακοίνωση που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Έθνος, επίσης συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM