Σαμαράς: «Αν θέλουν, ας με ρίξουν»

Σαμαράς: «Αν θέλουν, ας με ρίξουν» Facebook Twitter
14

Σύσκεψη με συνεργάτες του και βουλευτές είχε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς το απόγευμα της Τρίτης στο Μαξίμου. Σε αυτό το μυστικό δείπνο με γεύμα την ΕΡΤ και με συμμετέχοντες, μεταξύ άλλων,  τους Σίμο Κεδίκογλου, Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, Χρύσανθο Λαζαρίδη, Γιώργο Μουρούτη ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι "αν η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για την ΕΡΤ ας το κάνουν".

Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε ενοχλημένος από τη στάση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ήξεραν εδώ και ένα μήνα ότι αν δεν βρεθεί αριθμός των υπαλλήλων προς απόλυση που ζητά η Τρόικα, τότε θα μπεί λουκέτο στην ΕΡΤ.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM