Στη Ρώμη ο Τσίπρας - Με ποιους συναντήθηκε

Στη Ρώμη ο Τσίπρας - Με ποιους συναντήθηκε Facebook Twitter
Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο του ιταλικού κοινοβουλίου Roberto Fico.
0

Στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον πρώην πρωθυπουργό και νυν Ευρωπαίο Επίτροπο Πάολο Τζεντιλόνι, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί κατά τη διήμερη επίσκεψη του στη Ρώμη, αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Συναντήθηκα με τον Paolo Gentiloni, με τον οποίο είχα πολύ καλή συνεργασία όταν ήταν Πρωθυπουργός της Ιταλίας, οπότε και εμβαθύναμε τις ελληνοϊταλικές σχέσεις, πραγματοποιήσαμε το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας, στην Κέρκυρα & μια σειρά Συνόδων των χωρών του νότου».

Προσθέτει ότι είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν «σε βάθος τις νέες προκλήσεις που αναλαμβάνει ως Επίτροπος Οικονομίας» και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Σε άλλη ανάρτηση του ο κ. Τσίπρας αναφέρεται στη συνάντηση που είχε και με τον νέο Υπουργό Οικονομικών της Ιταλίας «και καλό φίλο της Ελλάδας Roberto Gualtieri», που, όπως σημειώνει, «βοήθησε τα μέγιστα σε δύσκολες στιγμές από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Αναφέρεται ακόμα στην «ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση» του στη Ρώμη με τον Πρόεδρο του ιταλικού κοινοβουλίου Roberto Fico.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δήλωσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

Πολιτική / ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δηλώσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

«Αν είχαμε επικεντρωθεί στον νότο δεν θα υπήρχε πια νότος ή βορράς και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας» υποστήριξε ο Ερντογάν 
NEWSROOM