Σταθάκης: «Παραδίδουμε τη διακυβέρνηση με γεμάτα τα ταμεία του κράτους»

Σταθάκης: «Παραδίδουμε τη διακυβέρνηση με γεμάτα τα ταμεία του κράτους» Facebook Twitter
2

«Οι ωραίοι αγώνες δεν έχουν πάντα και ευτυχή κατάληξη», αναφέρει ο απερχόμενος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης σε δηλώσεις του για τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Με τις πρόσφατες εκλογές ο ελληνικός λαός επέλεξε νέα κυβέρνηση με καθαρή λαϊκή εντολή», προσθέτει ο κ.Σταθάκης.

«Ταυτόχρονα, ο λαός επέλεξε να δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ τον ρόλο μιας ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παραδίδουμε την διακυβέρνηση της χώρας όντας υπερήφανοι για το έργο μας. Με γεμάτα τα ταμεία του κράτους, βελτιωμένη, σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, με εδραιωμένη τη θέση τη χώρας μας εντός του σκληρού πυρήνα της ΕΕ και την γεωπολιτική της θέση αναβαθμισμένη».

Ο κ. Σταθάκης απέτυχε να επανεκλεγεί βουλευτής Χανίων. Κι αυτό διότι ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μόνο μία έδρα στα Χανιά, θέση που καταλαμβάνει ο Παύλος Πολάκης που ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ψηφοφόρους, που ανάδειξαν για άλλη μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα στο νομό Χανίων και όσες και όσους, μέσα από την επιλογή τους αυτή, με στήριξαν και εμένα προσωπικά με τον σταυρό προτίμησης τους σε αυτές τις εκλογές. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες των Χανιών, που μου έκαναν την τιμή να τους εκπροσωπώ στο ελληνικό κοινοβούλιο τα τελευταία 7 χρόνια» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Σταθάκης.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ