Διαφορετική άποψη θα είχε σήμερα για το θέμα της παραπομπής του Ηλία Κασιδιάρη ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους στη βουλή. Ο βουλευτής της Ν.Δ. είπε ότι αυτό θα γινόταν, γιατί ο βουλευτής της Χ.Α. δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη. Ο κ. Κεφαλογιάννης, δικαιολόγησε την χθεσινή αρνητική ψήφο του στην παραπομπή Κασιδιάρη για το χαστούκι στην Κανέλλη, λέγοντας ότι ήθελε να του δώσει μια ευκαιρία να μετανιώσει.

 

"Αν ξαναγινόταν η ψηφοφορία θα ψήφιζα να παραπεμφθεί. Αφού του δώσαμε την ευκαιρία να ζητήσει συγνώμη και δεν ζήτησε, βεβαίως θα καταψηφίζαμε, μα το έκανα και δήλωση, αυτονόητο δεν είναι αυτό; Του δώσαμε μια ευκαιρία, δεν την πήρε, του δώσαμε άλλη, δεν την πήρε", είπε ο κ. Κεφαλογιάννης.

 

Ξεκαθάρισε δε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί μετά τη δυσφορία που εκφράστηκε από το Μαξίμου για την ψήφο του.  "Εγώ δεν βλέπω καμία δυσφορία από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν παραιτούμαι, οι εκλεγμένοι δεν παραιτούνται", τόνισε.

 

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα «μηνύματα» από το Μαξίμου οι άλλοι δύο βουλευτές της Ν.Δ. που είπα όχι στην άρση ασυλίας άλλαξαν στάση λέγοντας ο μεν κ. Ιωαννίδης ότι ψήφισε όχι εκ παραδρομής ενώ ο κ. Καράμπελας ζήτησε συγγνώμη.

 

Υπάρχει βεβαίως και ο κ. Κρεμαστινός του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ψήφισε «παρών.» Ο ίδιος δικαιολόγησε το «παρών» του λέγοντας ότι μπήκε εκείνη την ώρα στην αίθουσα και δεν ήξερε για ποιο πράγμα γινόταν η ψηφοφορία.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr