ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς και έκρυψε το πραγματικό του πρόγραμμα

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς και έκρυψε το πραγματικό του πρόγραμμα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
2

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς» και ότι «έκρυψε το πραγματικό του πρόγραμμα». 

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς. Εκφώνησε μια έκθεση ιδεών, ανέφερε διάφορες γενικολογίες, προσπαθώντας να κρύψει το πραγματικό του πρόγραμμα. Όμως, πίσω από το "συμβόλαιο εργαζομένων-επιχειρήσεων", κρύβεται η επταήμερη εργασία, το "ξεπερασμένο οχτάωρο", η κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Πίσω από το "θέλουμε ανάπτυξη κι όχι επιδόματα", κρύβεται η κατάργηση επιδομάτων», ανέφερε η Κουμουνδούρου.

«Πίσω από την "έκρηξη επενδύσεων", που θα γίνει με έναν μαγικό τρόπο, που μόνο ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει, κρύβονται τα τεράστια ελλείμματα, η θηριώδης ανεργία, η Ελλάδα της ανθρωπιστικής κρίσης που παρέδωσε το κόμμα του, το 2015. Όσο κι αν κοπιάζει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, οι αλήθειες τους ξεφεύγουν», κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς και έκρυψε το πραγματικό του πρόγραμμα"Ο ΣΥΡΙΖΑ που φόρεσε το προσωπείο του επαναστατικού αριστερού κόμματος και κέρδισε τις εκλογές με το εκ των υστέρων ομολογημένο φέϊκ πρόγραμμα Σταθάκη, καταγγέλλει μετά βδελυγμίας τον Μητσοτάκη...Ουαί υμίν τοις Φαρισαίοις, είπεν ο Μαρξ.
Το κακό με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι, ότι ό, τι καταγγέλλουν, έχει ΑΚΡΙΒΩΣ εφαρμογή και αντιστοίχηση με τα δικά τους πεπραγμένα.Άρα εξ ορισμού, έχει χάσει την μισή τουλάχιστον καταγγελτική αξία του.Και ταυτόχρονα μας θυμίζει τι σημαίνει υποκρισία.