Το σποτ του ΚΙΝΑΛ τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι άλλο δεξιά»

Το σποτ του ΚΙΝΑΛ τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι άλλο δεξιά» Facebook Twitter
3

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το ΚΙΝΑΛ το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του κόμματος για τις ευρωεκλογές, με σαφείς αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεο, διάρκειας 35 δευτερολέπτων, ένας οδηγός έχει ενεργοποιήσει το σύστημα GPS για υποβοηθούμενη πλοήγηση. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο με διάφορα χρώματα: μπλε, ροζ, κόκκινο και πράσινο. Στο τιμόνι, το σήμα της μάρκας έχει αντικατασταθεί από το σήμα ΣΥΡΙΖΑ και από τον καθρέφτη κρέμονται φωτογραφίες του Παύλου Πολάκη, της Έλενας Κουντουρά και της Κατερίνας Παπακώστα. Από το ραδιόφωνο ακούγεται το "Bella Ciao", ένα πούρο σιγοκαίει πάνω από το τιμόνι και ένα στίκερ με το κλασικό μήνυμα «μπαμπά μην τρέχεις» συνοδεύει μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο αγκαλιασμένους. 

Το σποτ του ΚΙΝΑΛ τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι άλλο δεξιά» Facebook Twitter

Ο οδηγός αγνοεί τις οδηγίες του GPS για στροφή αριστερά και στρίβει δεξιά, πίσω από ένα αυτοκίνητο γερμανικής μάρκας με σημαίες της Νέας Δημοκρατίας και φωτογραφίες της Άνγκελας Μέρκελ και του Κώστα Καραμανλή. Το αυτοκίνητο καταλήγει σε αυτό το αδιέξοδο με την φωνή του συστήματος να ενημερώνει για αυτό ακριβώς τον οδηγό. 

 
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Επικοινωνιακή αρλούμπα που βρίθει στερεότυπων με μυωπική αντίληψη πολιτικής επιπέδου ΠΑΣΟΚ 80'ς. Προφανώς δυσκολευονται να αντιληφθούν οτι ο ΣΎΡΙΖΑ υλοποιεί ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (φόροι,κρατισμός , έλεγχος των μέσων, διεφθαρμένη διοίκηση κλπ.) άρα ειναι στο σωστό δρόμο και το ετερόκλητο κοινό του ακολουθεί για αυτο που ΕΙΝΑΙ ....Το θέμα είναι σε ποιά κατεύθυνση βρίσκεται κιναλ που θεωρητικά έχει κρατήσει το "υγιεστερο" κομμάτι του πασοκ που υποτίθεται εκπροσωπεί τον ευρωσοσιαλισμο(?) αντι του οθωμανικού σοβιετισμου του ξαδέρφου συριζα.
Μου ακουγόταν αρκετά καλό όσο το διάβαζα, τόσο που να μου δημιουργεί έκπληξη ότι στο ΚΙΝΑΛ κατάφεραν να κάνουν κάτι έξυπνο. Βλέποντας το σποτ χάρηκα γιατί επανήλθε ο κόσμος σε τάξη... το ΚΙΝΑΛ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κάτι έξυπνο