Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την Ξάνθη ο Αλέξης Τσίπρας, με φόντο την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά του Παύλου Πολάκη. 

 

Οι Ρομά δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, παιδιά ενός κατώτερου θεού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην Ξάνθη. «Χτίσαμε θεμέλια για ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής», δήλωσε ο πρωθυπουργός. Ο κος Μητσοτάκης που κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Τόσο πολύ πιστεύει ότι θα νικήσει, ανέφερε ο πρωθυπουργός. προσθέτοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απόγονος μίας από τις πιο πλούσιες πολιτικές οικογένειες. 

 

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας που επιχειρεί ο κος Μητσοτάκης είναι εξοργιστική. Μειώνει τα άτομα με αναπηρία. Δεν έπαθε καμία ηθική κρίση ο κ. Μητσοτάκης ούτε με τον κ. Κυμπουρόπουλο ή με το ξαναζεσταμένο φαγητό της πυρκαγιάς στο Μάτι. Κάλυψε τον Νίκο Γεωργιάδη για την υπόθεση παιδοφιλίας ανέφερε ο πρωθυπουργός.

 

Μετατρέπουμε την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Ζίμενς-Novartis-offshore θα συνοδεύουν τον κ. Μητσοτάκη, ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως οι 120 δόσεις δίνουν ανάσα σε χιλιάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως πρόταση μομφής κάνουν οι πολίτες στον κ. Μητσοτάκη τονίζοντας πως στην βουλή θα μιλήσουμε για τη νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης . «Θα αναγγείλουμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης. Ότι κάνουμε το κάνουμε με πρόγραμμα», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

 

 

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr