Τσίπρας στην Ξάνθη: Ο Μητσοτάκης ψηφοθηρεί εργαλειοποιώντας την αναπηρία

Τσίπρας στην Ξάνθη: Ο Μητσοτάκης ψηφοθηρεί εργαλειοποιώντας την αναπηρία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την Ξάνθη ο Αλέξης Τσίπρας, με φόντο την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά του Παύλου Πολάκη. 

Οι Ρομά δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, παιδιά ενός κατώτερου θεού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην Ξάνθη. «Χτίσαμε θεμέλια για ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής», δήλωσε ο πρωθυπουργός. Ο κος Μητσοτάκης που κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Τόσο πολύ πιστεύει ότι θα νικήσει, ανέφερε ο πρωθυπουργός. προσθέτοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απόγονος μίας από τις πιο πλούσιες πολιτικές οικογένειες. 

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας που επιχειρεί ο κος Μητσοτάκης είναι εξοργιστική. Μειώνει τα άτομα με αναπηρία. Δεν έπαθε καμία ηθική κρίση ο κ. Μητσοτάκης ούτε με τον κ. Κυμπουρόπουλο ή με το ξαναζεσταμένο φαγητό της πυρκαγιάς στο Μάτι. Κάλυψε τον Νίκο Γεωργιάδη για την υπόθεση παιδοφιλίας ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Μετατρέπουμε την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Ζίμενς-Novartis-offshore θα συνοδεύουν τον κ. Μητσοτάκη, ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως οι 120 δόσεις δίνουν ανάσα σε χιλιάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως πρόταση μομφής κάνουν οι πολίτες στον κ. Μητσοτάκη τονίζοντας πως στην βουλή θα μιλήσουμε για τη νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης . «Θα αναγγείλουμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης. Ότι κάνουμε το κάνουμε με πρόγραμμα», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM