Η Adele στο Saturday Night Live: Έκανε χιούμορ με τη νέα εμφάνισή της και τραγούδησε

Η Adele στο Saturday Night Live: Έκανε χιούμορ με τη νέα εμφάνισή της και τραγούδησε Facebook Twitter
0

Η Adele αστειεύτηκε με τα κιλά που έχασε πρόσφατα, ενώ ενημέρωσε τους φαν της ότι το άλμπουμ της δεν έχει ολοκληρωθεί, παρουσιάζοντας το Saturday Night Live.

«Ξέρω ότι δείχνω πραγματικά, πραγματικά διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε», είπε η 32χρονη. «Αλλά στην πραγματικότητα, λόγω όλων των περιορισμών για τον κορωνοϊό... έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή», αστειεύτηκε. «Αυτό είναι το μισό που διάλεξα», συμπλήρωσε.

Η σταρ παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ φοβισμένη επειδή έπρεπε να τραγουδήσει αλλά και να παρουσιάσει ταυτόχρονα το Saturday Night Live. «Προτιμώ να βάλω κάποιες περούκες, να πιω ένα ποτήρι κρασί- ή έξι- και να δω τι θα συμβεί», είπε.

 

Παρόλα αυτά, τραγούδησε κατά τη διάρκεια του σόου. Η Adele θυμήθηκε και την πρώτη της εμφάνιση στο Saturday Night Live, πριν από 12 χρόνια. «Έκανα ένα γκεστ το 2008 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», είπε. Εκείνο το επεισόδιο είχε κάνει ρεκόρ 14 ετών στην τηλεθέαση και εκτόξευσε τη φήμη της Adele.

«Πάντα είμαι νευρική όταν εμφανίζομαι live στην τηλεόραση- και απόψε ειδικότερα- επειδή βρίζω. Και επειδή είμαι Βρετανίδα, προσπερνάω τις "μέτριες" (βρισιές) και πηγαίνω αμέσως στις χειρότερες», είπε ακόμη μεταξύ άλλων η σταρ. Μεταξύ άλλων, στα σκετς της εκπομπής η Adele υποδύθηκε μια διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι The Bachelor.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM