Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε πτώμα στη λίμνη που χάθηκε η ηθοποιός του Glee

Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε πτώμα στη λίμνη που χάθηκε η ηθοποιός του Glee Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ανθρώπινο πτώμα εντοπίστηκε στη λίμνη της Καλιφόρνιας όπου πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό της ηθοποιού του Glee, Νάγια Ριβέρα. 

Προς το παρόν οι Αρχές της κομητείας Βεντούρα δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι ανήκει στη Ριβέρα, ενώ συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δοθεί αργότερα σήμερα στο σημείο. 

 

Η Νάγια Ριβέρα αγνοείται εδώ και πέντε ημέρες. 

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης ο τετράχρονος γιος της ηθοποιού εντοπίστηκε μόνος του σε βάρκα που είχαν νοικιάσει με τη μητέρα του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Ο τετράχρονος εντοπίστηκε να κοιμάται φορώντας το σωσίβιό του σύμφωνα με τις Αρχές. Ένα σωσίβιο για ενήλικες βρέθηκε στη βάρκα. 

Ο γιος της Ριβέρα ανέφερε ότι η μητέρα του κολυμπούσε αλλά δεν επέστρεψε στο σκάφος. Οι Αρχές ξεκίνησαν μία μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. 

Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε πτώμα στη λίμνη που χάθηκε η ηθοποιός του Glee Facebook Twitter
H ηθοποιός Νάγια Ριβέρα (ΕΡΑ)

Η Νάγια Ριβέρα έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Glee», στην οποία εμφανιζόταν από το 2009 έως το 2015. Παλιότερα είχε κάνει guest εμφανίσεις σε αρκετές σειρές, μεταξύ των οποίων οι «The Fresh Prince of Bel-Air», «Family Matters» και «Baywatch».

Είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο «Royal Family» του CΒS σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών.  

Με πληροφορίες από Sky News / Rolling Stone 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2024: Ο Eric Saade εμφανίστηκε με keffiyeh - Η συγγνώμη της EBU και η «εξαφάνισή» του από τα social

Πολιτισμός / Eurovision 2024: Ο Eric Saade εμφανίστηκε με παλαιστινιακή καφίγια - Πώς η EBU τον «εξαφάνισε» από τα social

Ο Σουηδός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή του Α' ημιτελικού της φετινής Eurovision φορώντας στο χέρι του το παλαιστινιακό μαντήλι - Η συγγνώμη της EBU και η απάντησή του
NEWSROOM