ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Κέιτ Μίντλετον λέει πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θέλει άλλα παιδιά

Η Κέιτ Μίντλετον λέει πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θέλει άλλα παιδιά Facebook Twitter
0

Η οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν πρόκειται να αυξηθεί περισσότερο, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Το βασιλικό ζεύγος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την κρίση που έχει ξεσπάσει στο Παλάτι λόγω της απόφασης των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά.


Ο 37χρονος πρίγκιπας με την 38χρονη σύζυγό του βρέθηκαν χθες στο Khidmat Centre του Μπράντφορντ, όπου συναντήθηκαν με επικεφαλής διάφορων κοινοτήτων και συνομίλησαν με το κοινό, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως δεν θέλουν άλλα παιδιά.

Ενώ μιλούσε με έναν άντρα, που ενθουσιασμένος είπε στην Δούκισσα ότι της έστειλε ευχετήριες κάρτες μετά από κάθε γέννηση των παιδιών της, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι είναι απίθανο να γίνει ξανά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα τέταρτο παιδί. «Δεν νομίζω πως ο Ουίλιαμ θέλει άλλα», είπε χαρακτηριστικά η Κέιτ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν ευδιάθετοι παρά το αναπάντεχο Megxit, σχολίασε ένας 20χρονος που βρέθηκε στην εκδήλωση, προσθέτοντας πως ο Ουίλιαμ «δεν άφησε να φανεί το δράμα που συμβαίνει στο παλάτι».



Τα νέα σχόλια της Κέιτ για την οικογένειά τους έρχονται σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις της, που είχε αφήσει να εννοηθεί πως ενδεχομένως σκέφτονται να κάνουν και τέταρτο παιδί. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της περιοδείας του με τον Ουίλιαμ στην Βόρεια Ιρλανδία τον περασμένο Φεβρουάριο, η Κέιτ είχε πει πως «νιώθει το βιολογικό της ρολόι να χτυπάει» μετά την συνάντηση ενός 5 μηνών βρέφους.

Οι Ουίλιαμ και Κέιτ έχουν τρία παιδιά, τον ενός έτους πρίγκιπα Λούι, τον 6χρονο πρίγκιπα Τζορτζ και την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM