Η Μαρία Μενούνος θα κάνει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας: «Ίσως του χρόνου να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν»

Η Μαρία Μενούνος θα κάνει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας: «Ίσως του χρόνου να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν» Facebook Twitter
0

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στον γάμο τους και να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. 

«Σήμερα, ο Κέβιν έστειλε επιτέλους τα χαρτιά στο πρακτορείο επειδή ήταν στο γραφείο μου, για τουλάχιστον δυο εβδομάδες», είπε η 41χρονη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λος Άντζελες.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως η μητέρα της, Λίτσα, πάσχει από γλοιοβλάστωμα στο τέταρτο στάδιο, μια θανατηφόρα μορφή καρκίνου. Παρόλο που η ίδια κάνει τα πάντα για να «παραμείνει ζεν μες στο χαμό», όπως λέει, προσπαθώντας να βρει τις κατάλληλες θεραπείες για την μητέρα της, αποφάσισε επίσης να μην βάλει στην ζωή της σε αναμονή. 

«Παρόλο που η μαμά μου είναι σε αυτήν την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω την ζωή. Γι' αυτό βρίσκομαι απόψε εδώ παρόλο που θα προτιμούσε να μείνω σπίτι και να κλαίω. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου χρειάζεται πολλή προσοχή, οπότε συμπλήρωσα τα χαρτιά και απλώς τα άφησα στο γραφείο μου. Οπότε σήμερα το πρωί, τα έβαλα στο γραφείο του Κέβιν και λέω, "Μπορείς να τα στείλεις; Πάμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά!"...Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mom and dad back from treatments in Mexico. Did moms hair and eyebrows and she said take a picture of me now that I’m beautiful. ☺️ so I did. 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Η Μαρία Μενούνος, που επίσης εμφάνισε καρκίνο στον εγκέφαλο, είπε πως η νέα φιλοσοφία ζωής της είναι εμπνευσμένη από μια ατάκα στην ταινία Ρόκι, «Δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατά χτυπάς, έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και εσύ να συνεχίσεις».

«Η ζωή θα συνεχίσει να μας χτυπάει. Έχει να κάνει με το πώς το διαχειρίζεσαι και πώς μπορείς να προχωρήσεις μπροστά με χάρη. Και αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα. Δεν θα είναι τέλεια, θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή είναι η πηγή της δύναμής μου», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

There’s no place like home...right Maximus?? 😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We made it to Friday!...And I made new friends 😂 Drop your fav animal emoji below 🐶⬇️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις


Σχετικά με την απόφασή τους να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητρότητας, η Μαρία Μενούνος, που παντρεύτηκε τον Κέβιν Αντεργκάρο πριν από ένα χρόνο, είπε πως όταν «αποφασίσαμε να σφραγίσουμε την συμφωνία, ήταν σαν να μεγαλώσαμε λιγάκι».

«Και πραγματικά δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ, αν δεν ήταν άρρωστη η μητέρα μου, αν εγώ δεν είχα περάσει όσα πέρασα. Οπότε χαίρομαι που το κάναμε επειδή έκανε όλα τα υπόλοιπα πιο ξεχωριστά. Νιώθω πως δέθηκα ακόμη πιο πολύ μαζί του, αν μπορεί να συμβεί αυτό», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Last year we got married in Akovos, Greece. Wish we could do it again as it was a magical time. Happy anniversary boo (we have nye too 😝) love you with all my heart. Thank you for being my everything.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy meal anyone? 😝 what’s your favorite order-we love our quarter pounders . #casamigos #halloween

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM
Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM