Αποκαλύφθηκε ο «ένοχος» για το ποτήρι Starbucks στο Game of Thrones - Η Εμίλια Κλαρκ εξηγεί τι έγινε

Αποκαλύφθηκε ο «ένοχος» για το ποτήρι Starbucks στο Game of Thrones - Η Εμίλια Κλαρκ εξηγεί τι έγινε Facebook Twitter
0

Η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ποιος έφταιγε για το ποτήρι της αλυσίδας καφέ Starbucks που είχε εμφανιστεί κατά λάθος σε σκηνή του Game of Thrones. 

Η συγκεκριμένη σκηνή είχε προκαλέσει σάλο στα social media, με πολλούς θαυμαστές της σειράν να κατηγορούν τότε  την πρωταγωνίστρια Εμίλια Κλαρκ.

Αποκαλύφθηκε ο «ένοχος» για το ποτήρι Starbucks στο Game of Thrones - Η Εμίλια Κλαρκ εξηγεί τι έγινε Facebook Twitter

Τις υποψίες για το ότι η κούπα του καφέ ήταν της Εμίλια, είχε ενισχύσει η συμπρωταγωνίστριά της, Σόφι Τέρνερ -Σάνσα Σταρκ- η οποία είχε δηλώσει τον Μάιο στην εκπομπή του Φάλον: «Όλοι έχουμε τα ίδια φλιτζάνια για να πίνουμε νερό, τσάι ή καφέ. Έτσι σκέφτομαι απλά, ποιος κάθετε μπροστά από την κούπα; Η Εμίλια Κλαρκ. Αυτή είναι η ένοχη».


Η Εμίλια Κλαρκ αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, και καλεσμένη στην εκπομπή The Tonight Show του Τζίμι Φάλον, μίλησε για την σκηνή, απορρίπτοντας τις φήμες και αποκαλύπτοντας τον αληθινό «ένοχο».

«Είχαμε ένα πάρτι πριν τα Emmys πρόσφατα, και ο Κόνλεθ Χιλ, ο οποίος είχε τον ρόλο του άρχοντα Βάρις, και κάθεται δίπλα μου σε εκείνη τη σκηνή, με τραβάει στην άκρη και μου λέει: "Εμίλια έχω να σου πω κάτι. Έχω να σου πω κάτι, αγάπη. Το φλιτζάνι καφέ ήταν δικό μου"», είπε η ηθοποιός.

«Ήταν δικό του! Το φλιτζάνι καφέ ήταν του Κόνλεθ. Έτσι μου είπε», συνέχισε η ίδια. «Ήταν σαν να έλεγε: "Λυπάμαι αγάπη, δεν είπα τίποτα γιατί νόμιζα ότι οι κάμερες ήταν στραμμένες επάνω σου"», κατέληξε η Εμίλια Κλαρκ.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM