Η Έλεν Μίρεν αποκάλυψε πως φωτογράφισε κρυφά τον Τζέισον Μόμοα σε αεροπλάνο

Η Έλεν Μίρεν αποκάλυψε πως φωτογράφισε κρυφά τον Τζέισον Μόμοα σε αεροπλάνο Facebook Twitter
1

Η Έλεν Μίρεν αποκάλυψε πως φωτογράφισε κρυφά τον Τζέισον Μόμοα σε αεροπλάνο, με τον οποίο δήλωσε καταγοητευμένη. 

«Ήμουν με τον άντρα μου [Τέιλορ Χάκφορντ], αλλά η καρδιά μου χτυπούσε, σκεφτόμουν "Θεέ μου, είναι ο ομορφότερος άντρας που έχω δει ποτέ στη ζωή μου"», παραδέχθηκε η διάσημη ηθοποιός, στην διάρκεια συνέντευξης στο CBS.

Η Έλεν Μίρεν εξήγησε πως ο Τζέισον Μόμοα βρισκόταν με την γυναίκα του, την ηθοποιό Λίσα Μπονέρ, όταν τον εντόπισε σε ένα αεροπλάνο, αλλά αυτό δεν την σταμάτησε από το να τον κοιτάζει γοητευμένη.

Η Έλεν Μίρεν αποκάλυψε πως φωτογράφισε κρυφά τον Τζέισον Μόμοα σε αεροπλάνο Facebook Twitter
Ο Jason Momoa με την σύζυγό του, Lisa Bonet.

«Έκανα κάτι που δεν ήταν και τόσο κουλ και ήμουν και σε αεροπλάνο. Είπα ότι είναι ο πιο όμορφος άνθρωπος που έχω δει στην ζωή μου. Έμεινα έκπληκτη και τότε έβγαλα κρυφά την κάμερα. Είναι απαίσιο. Έβγαλα την κάμερα και τον φωτογράφισα χωρίς να το καταλάβει», είπε η Έλεν Μίρεν, προσθέτοντας για τον Μόμοα πως «είναι πανέμορφος».


«Όταν μου ζήτησαν να παρουσιάσω το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, είπα ότι το όνειρό μου είχε γίνει πραγματικότητα», σχολίασε με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων. Τότε η Έλεν Μίρεν είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια σέλφι φωτογραφία της με τον ηθοποιό, γράφοντας: «Παρασκήνια, Θεέ μου είμαι τόσο τυχερή», χαρακτηρίζοντας τον Μόμοα «χαβανέζο θεό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

backstage oh Lord lucky me

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helen Mirren (@helenmirren) στις

Με πληροφορίες από Vogue

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια